Majkl Daglas moli sudiju za milost prema sinu

NJUJORK, 20. aprila 2010. (Beta-AP) - Majkl Daglas naveo je u pismu sudiji koji treba da odredi kaznu njegovom sinu Kameronu da su slava porodice i sklonost ka bolestima zavisnosti "gurnuli" njegovog sina u narkomaniju i zločin, i zamolio sudiju da pokaže milost prema njemu.

"Volim mog sina, ali nisam slep za ono što je radio... Ne želim da bude uništen", navodi se u glumčevom pismu poslatom uoči izricanja kazne. Kameron Daglas, uhapšen jula prošle godine u elegantnom hotelu na Menhetnu, u Njujorku, priznao je krivicu za trgovinu drogom. Za to je predviđena kazna od najmanje deset godina zatvora.

U rukom napisanom pismu na pet stranica, Majkl Daglas objašnjava da su problemi njegovog sina delimično potekli iz privilegovanog ali teškog detinjstva, porodične sklonosti ka narkoticima i alkoholu i života u senci u porodici filmskih zvezda. Kameron Daglas, jedino dete iz "neuspelog braka", već sa 13 godina je razvio bolesti zavisnosti, napustio je školu, a na lečenje je pristajao tek pod zakonskom prinudom, napisao je njegov otac.

Pogledajte još