Uprava Zvezde i igrači dogovorili normalan rad

BEOGRAD, 20. aprila 2010. (Beta) - Predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde Dobrivoje Glavonić objavio je da se rukovodstvo tog rukometnog kluba sa igračima ekipe dogovorilo da oni nastave treninge, iako je postojala opasnost da se zbog neisplaćenih zarada uđe u štrajk.

"Održan je sastanak sa igračima koji nastavljaju normalno da treniraju uz našu obavezu da u najkraćem roku obezbedimo sredstva", naveo je Glavonić u današnjem saopštenju.

Informaciju o tome da rukometaši Zvezde ulaze u štrajk u današnjem izdanju objavio je dnevnik Sport, koji je preneo i Glavonićevu izjavu da su igrači postupili nekorektno i da će zbog toga na kraju sezone kupiti druge.

"Moja reakcija je bila emotivna... Razumem i igrače, koji su propustili jedan trening tražeći pare koje su zasluszili", rekao je kasnije Glavonić i ocenio da nije slučajno što se priče o finansijskim problemima Zvezde pišu pred odlučujuće mečeve u sezoni.

"Zvezda će i iz ove situacije izaći samo jača. Igrači i uprava će učiniti sve da energijom, ljubavlju prema crveno-beloj boji i igrom koju pružamo tokom čitave sezone napravimo podvig i uspemo da pre, sa razlogom favorizovane Kolubare, osvojimo titulu", istakao je Glavonić.

Pogledajte još