ZBOG VAS ĆU DA PREOREM PLANETU: Aca Lukas emotivnim statusom čestitao ćerkama 8. mart!

Popularni pevač i član žirija "Zvezda Granda" odlučio je da svim damama čestita današnji praznik, a svojim naslednicama uputio je najlepše želje.

Mnogima je poznato da folker ima ćerkicu Viktoriju sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, a pored nje, Lukas ima troje dece iz prethodnih veza - Andreja, Lazara i Miljanu. Najstarija ćerka Miljana Vuksanović gradi svoj život bez obzira što joj je otac jedan od najpoznatijih pevača na javnoj sceni. Ovaj emotivan status upravo je upućen njegovim najdražim devojkama.

- Cvetiću moj najlepši, ovo je i tvoj dan, jer ste ti i Miljana, jedine prave i većne ljubavi u mom životu! Mimi srećan ti 8. mart , i srećan 8. mart ovoj maloj i novoj ljubavi, koju ćeš doneti na radost, tu novu “ženu“ mog života! Za vas živim, i samo ste vi i vaša braća, ono što me nosi i ne da da posustanem u ovoj deponiji smeća, koji se zove, moj život i okruženje! Čast izuzecima! Zbog vas ću da preorem planetu, i na žalost mnogih, biti najbolji dokle god to bude potrebno, da bi vi postali svoji ljudi, i nadam se takođe najbolji u svojim poslovima i karijerama! Srećan 8. mart, skoro svim ženama na planeti! Još jednom ovoj najmlađoj i najslađoj tatinoj mezimici! Viki srećan ti 8. mart! Budi ceo život srećna i pametna kao što si! Tata te voli i živi za tebe! - napisao je Lukas.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Pogledajte još