ZBOG VAS ĆU DA PREOREM PLANETU: Aca Lukas emotivnim statusom čestitao ćerkama 8. mart!

Popularni pevač i član žirija “Zvezda Granda” odlučio je da svim damama čestita današnji praznik, a svojim naslednicama uputio je najlepše želje.

Mnogima je poznato da folker ima ćerkicu Viktoriju sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, a pored nje, Lukas ima troje dece iz prethodnih veza – Andreja, Lazara i Miljanu. Najstarija ćerka Miljana Vuksanović gradi svoj život bez obzira što joj je otac jedan od najpoznatijih pevača na javnoj sceni. Ovaj emotivan status upravo je upućen njegovim najdražim devojkama.

Cvetiću moj najlepši, ovo je i tvoj dan, jer ste ti i Miljana, jedine prave i većne ljubavi u mom životu! Mimi srećan ti 8. mart , i srećan 8. mart ovoj maloj i novoj ljubavi, koju ćeš doneti na radost, tu novu “ženu“ mog života! Za vas živim, i samo ste vi i vaša braća, ono što me nosi i ne da da posustanem u ovoj deponiji smeća, koji se zove, moj život i okruženje! Čast izuzecima! Zbog vas ću da preorem planetu, i na žalost mnogih, biti najbolji dokle god to bude potrebno, da bi vi postali svoji ljudi, i nadam se takođe najbolji u svojim poslovima i karijerama! Srećan 8. mart, skoro svim ženama na planeti! Još jednom ovoj najmlađoj i najslađoj tatinoj mezimici! Viki srećan ti 8. mart! Budi ceo život srećna i pametna kao što si! Tata te voli i živi za tebe! – napisao je Lukas.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: aleksandar_vuksanovic_official/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.