ROĐENDANSKA IZNENAĐENJA U "ZADRUZI": Luna dobila predivne torte, ali i čestitke od Gagija, Anabele i Slobinih roditelja! (VIDEO)

Luna Đogani danas proslavlja 22. rođendan, a tim povodom u Zadrugu je u 16 časova stiglo i nekoliko iznenađenja za nju.

Nekoliko torti i ruže Lunu su obradovali toliko da nije znala ni šta da kaže od sreće, a kada je počela da čita prvu čestitku krenule su suze.

- Lunči, ljubavi moja. Neka ti je srećan rođendan. Voli te seka najviše na svetu. Nedostaješ mi previše, podrško moja. Ne mogu da zamislim bukvalno dan bez tebe, ali navikla sam se i na to da kad dođem iz škole neće me dočekati moja Luna, moj svet, jedna nasmejana devojka koja širi samo ljubav. Volim te najviše. Izdrži, molim te - prva je čestitka koju je do kraja pročitao Sloba, a koju joj je napisala sestra Nina.

Čestitka joj je stigla i od majke, kao i od Slobinih roditelja.

- Luuuuno, bilo je to pre 18 godina, mart 8. kada sam prvi put držala svoju najlepšu devojčicu - ovako je počinjala poruka za tvoj 18. rođendan. Poželela sam ti najveću ljubav, ali se nisam nadala da će se baš desiti u Zadruzi. Nebo moje, ja znam da si ti moja jer si mi došla iz najlepših snova. Voli te tvoja mama i čekam te tamo gde si me ostavila - napisala je između ostalog Anabela.

- Ljubavi moja, rođendanko moj, sve bih dao da mogu da te zagrlim bar na sekund i osetim tvoj miris. Jaka si i dobro se nosiš sa svime, ponosan sam na tebe. Tvoja ljubav sa Slobom je mnogo jaka, drži se Slobe. Ti si rođena pod srećnom zvezdom. Sve će ovo proći i jednog dana ćete se smejati svemu ovom - napisao joj je otac Gagi.

- Najviše mi znači što sam dobila od njegovih roditelja. To znači da te neko voli i podržava - rekla je Luna nekoliko minuta kasnije.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još