DRAMA U ZRENJANINU: Kijina majka operisana, otac završio u bolnici!

Nadu Zeljković, Kijinu majku, zatekli smo u krevetu dok se oporavljala od operacije, a o njoj brine majka. Nakon što je ljubazno odgovorila na sva naša pitanja, nije želela da se fotografiše.

- Moja ćerka i ja ne pripadamo ovom svetu šou-biznisa, mi smo obične radnice. Moju podršku uvek ima, ja sam njena majka i uz nju sam. Šta god da odluči, ja ću je podržati. Čak i ako odluči da se pomiri sa Slobom, šta ja tu mogu. Nikad ne bih Kristinu dovela da bira između roditelja i partnera, ne treba niko to da natura. Ja to mom detetu ne bih učinila nikad, zbog njene sreće. Na početku njihove veze sam joj rekla da je on neradnik, ona se na to naljutila i ja sam posle odustala. Ona sama treba da donosi svoje odluke, punoletna je. Moje je sad samo da se oporavim, oba stopala sam operisala, čukljeve. Važno je samo da smo mi svi živi i zdravi, nek deca imaju svoje brige - kaže Nada, i dodaje:

- Kad malo bolje razmislim, najsrećnija bih bila da Kija izabere nekog drugog, da nađe svoju ljubav. Tako sam i ja ljubav svoju birala, a sudbina mi igrom slučaja liči na Luninu. Kristinin otac je tada bio oženjen, oni su tada bili rastavljeni, supruga mu je živela u Nemačkoj, ali formalno su bili u braku.

Ja sam nju čak i poznavala, ona je konobarica poput mene. Miloš i ja smo bili u vezi 10 godina, a zatim sam odlučila da sama idem dalje kroz život. Nije nam ništa falilo, radila sam zaista puno, ali nije mi bilo teško za moje dete da radim. Kijinog oca Miloša Kockara nismo zatekli u porodičnom domu, a kako smo od komšija saznali, razlog je narušeno zdravlje.

- Miloš je otišao u bolnicu, već neko vreme mu nije dobro. Izgleda će ga operisati, stigle su ga godine, on je star čovek, a i zdravlje ga više ne služi. Restoran koji drži sad više ne radi kad on nije tu - otkrili su nam njegovi prijatelji. Posebno iznenađenje usledilo je kada smo shvatili da odmah pored Miloša Kockar žive roditelji Slobe Radanovića, tačnije, deli ih samo jedna ograda kojom su označene granice njihovih bašta.

Zato smo pokucali na vrata Dušana i Draginje Radanović, a vrata nam je otvorila Jovanka, koja je vlasnica polovine njihove kuće. Kad smo je upitali da nam kaže prati li „Zadrugu“, odmah je briznula u plač.- Pratim, kako ne, i mnogo sam tužna zbog Slobe. Naš Boba je jedan divan dečko, zaista predivan, niko nema jednu jedinu lošu reč za njega da kaže. Mnogo me boli kad kažu da je agresivan, a on ni mrava ne bi zgazio. Nisam ga čula da je opsovao u mom prisustvu, a od šeste godine ga znam. Samo zbog Kristine je postao takav. O njoj ne želim ni da pričam, strašno je kako se ponašala prema Slobinim roditeljima, zaista strašno. Trudili su se Dušan i Draginja da im udovolje, veliku svadbu im napravili, a ona posle toga nije htela ni u kuću da im uđe. Dok ih Sloba obiđe, ona ostane da sedi u kolima, ili uđe na pet minuta. Pa na šta to liči? Treba da je bude sram. Sloba ima moju punu podršku, uvek mi je pomagao i samo reči hvale imam za njega. Roditeljima mu se zdravlje pogoršalo od stresa šta sve slušaju, majka mu je već tri puta operisana, a sad je pod lekovima za smirenje - poručila je Radanovićeva prva komšinica.

Dušan i Draginja nisu želeli da otvore vrata svog dela kuće, uz objašnjene da se ne osećaju najbolje, te da ne žele da daju nikakve izjave.

Izvor: Puls.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još