L&Z "Izložba izuzetnih žena" u Ušću

Tom prilikom u "Coffee roomu" u Ušću održan je i panel "Kako razmišljaju savremenice", na kom su govorile četiri žene, koje su se našle među 10 odabranih izuzetnih. Muzičarka Lena Kovačević, specijalistkinja neurohirurgije Danica Grujičić, vlasnica modne agencije "Model Scouting Office" Jelena Ivanović Tomašević i specijalistkinja plastične i rekonstruktivne hirurgije Branka Radmanović podelile su sa nama šta za njih znači 8. mart, koliko im je kao ženama bilo teško da se izbore u muškom svetu, i podsetile su nas koliko je važno da glasno govorimo u izuzetnim ženama, kao i da je svaka žena izuzetna na svoj način, bez obzira kojim se poslom bavi. I time još jednom potvrdile da su žene ne samo lepši, već i jači pol.

Svaka dama dobila je poklon beauty box kozmetičke kuće SVR u kom su se našli proizvodi Collagen Glucosamine Complex (za lepu i zdravu kožu i kosu) i Verdin Enzym (za detoksikaciju i ubrzavanje metabolizma), dok je kompanija Golden Rose za naše čitateljke i učesnice pripremila poklon paket - olovku za oči, lak za nokte i sjaj.

Izložbu sa slikama svih učesnica koje su opravdale i zaslužile svoje počasno mesto (specijalistkinja neurohirurgije Danica Grujičić, novinarka i književnica Mirjana Bobić Mojsilović, poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković, vlasnica modne agencije "Model Scouting Office" Jelena Ivanović Tomašević, specijalistkinja plastične i rekonstruktivne hirurgije Branka Radmanović, muzičarka Lena Kovačević, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, stonoteniserka i paraolimpijka Borislava Perić-Ranković, košarkašica Nataša Kovačević i modna dizajnerka Ana Ljubinović) možete pogledati u holu "Ušće Shopping Centera" do 18. aprila, kada će se preseliti na "Pro-femina 2018" konferenciju (hotel "Holiday Inn").

Foto: Jakov Simović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.