TAKVA SE RAĐA JEDNOM I NIKAD VIŠE: Nina Badrić raznežila fanove dirljivim pismom posvećenom majci!

Jedna je majka. Neko to shvati pre, neko kasnije, a neko tek kada je izgubi. Zato popularna pevačica Nina Badrić svoju voli do nebesa, a svaki zajednički trenutak ona koristi da joj to i pokaže.

Kako je Nina neko veme provela u Beogradu i veoma je se uželela, skupila je inspiraciju i objavila dirljivo pismo na društvenim mrežama posvećeno njoj:

- Ona je meni sve. Nisam juče stigla da dam poštovanje prema jednoj jedinoj... najboljoj. Mojoj kraljici. Dok ja šljakam ona brine. Dok ja sanjam ona brine. Dok ja lutam ona brine. Kad sam u pravu ona sumnja. Nikada mi nije dala za pravo kad nisam u pravu. I nikada me nije tešila kada sam patila. Nikad nije plakala sa mnom jer je uvek smatrala da nemam razloge za suze. (Pa, stvarno mama nikada nismo plakale zajedno?!) Pustila me je da sama padam i da se sama dižem. Sama. Na tome sam joj odavno zahvalna. Da me je mama držala za ruku ko zna šta bi od mene postalo. Verovatno jedno veliko ništa, a u najboljem scenariju prosek. Dugo godina to nisam razumela. Nedavno smo pričale i pitala sam je: "Mama, zašto se nikada nisi bojala za mene? Zašto si me pustila samu da prođem kroz sve? Mama koja mi je davno rekla čuvaj se Nina mangupa rekla je:"Il ceš bit' ili te neće bit'! Znala sam da imaš tu snagu." Mama, u pravu si. Nikada ti to nisam rekla, ali nikada nije Bogu hvala prekasno za neke reči... Hvala ti što si me pustila samu odavno i dala mi poverenje. Hvala ti što si me pustila da samu sebe izgradim u Božju tvrđavu. Što si mi uvek govorila da voda može sve oprati, ali prljav obraz nikada. Što si sve moje pretrpela. Što me nikada nisi opteretila svojim bolima.(Uf, što si ti sve proživela i ostala na nogama...) Što si me uvek svojom snagom tiho nenametljivo, ali iznad svega snažno pratila kroz život. Ti si moj uzor moja snaga moje dostojanstvo. Moja lafica. Znaš šta? Strahovita si ženska, mama. Takva se rađa samo jednom i nikada više. Ponosna što sam tvoje dete, a znam da si i ti ponosna što si baš i ti moja majka.

- Predivno rečeno - samo je jedan od oduševljenih komentara na Ninine nadahnjujuće reči ljubavi i pažnje.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/badrich

Pogledajte još