BEZ NJIH "UVOD U ANATOMIJU" NEĆE BITI ISTI: Šonda izbacila iz serije dve omiljene doktorke

I taman kad smo se malo oporavili i uljuljkali u to da stvari idu manje-više kako treba (na stranu što Kali više nije prisutna), sada je kao pravi šok stigla informacija da nakon 14. sezone (koja se trenutno emituje), seriju napuštaju i doktorke Ejpril Kepner (Sara Dru) i Arizona Robins (Džesika Kepšou).

Dru je otkrila da je i nju ova vest šokirala i izrazila tugu zbog toga što više neće biti deo ekipe.

- Hvala vam svima na ljubavi koji ste mi pružali. Znam da ste tužni. I ja sam tužna. Nisam još imala vremena da procesuiram ovu informaciju. Dobila sam je tek pre 48 sati, pa nisam još spremna da kažem konačno hvala i napišem saopštenje o proteklih devet godina koliko sam provela ovde. To će doći kasnije. Za sada, želim samo da kažem: Volim vas. I volim Ejpril, i njena priča još uvek nije gotova. Zaista dobre vesti (barem za mene) su to što sam ovde na setu sa jednim od mojih omiljenih ljudi, Kevinom Mekidom (doktor Hant), sa mojom voljenom porodicom iz ove serije još dve nedelje, pa ću imati vremena da procesuiram sva osećanja koja su bila uz mene skoro celu deceniju. Za to sam zahvalna - napisala je ona.

Kepšou se obratila fanovima sa sličnom izjavom:

- Proteklih deset godina sam imala retku privilegiju ne samo da igram Arizonu Robins već da budem i zaljubljena u to što tumačim njen lik. Arizona Robins je nežna, inteligentna, zabavna, pronicljiva, smela, vesela, neustrašuva i zaista dobra u onome što radi. Bila je jedan od prvih članova LGBT zajednice koji su prikazani u regularnom serijskom programu na televiziji. Njen uticaj na svet je trajan i zauvek. Zauvek. Zahvalna sam što sam imala priliku da je živim i za život koji je ona meni donela. Tužna sam što sada odlazi, ali me teši ideja da će nastaviti da živi u mašti svih nas. Šonda, hvala ti za ovu neverovatnu vožnju na rolerkosteru.

Jedna od kreatorki serije Krista Vernof, istakla je u saopštenju povodom odlaska Ejpril i Arizone sledeće:

- Likovi Ejpril i Arizone su zauvek utisnuti u 'Uvod u anatomiju' zahvaljujući fantastičnom radu Džesike Kepšou i Sare Dru. Kao pisci, naš posao je da pratimo priče kuda idu i to nekad znači da moramo da se oprostimo od likova koje volimo. Bila je čast i privilegija raditi sa ovim fenomenalno talentovanim glumicama.

Malo je reći da fanovi nisu srećni povodom ovog razvoja događa i mnogi su se zakleli da više neće gledati seriju.

Izvor: Mondo.rs
Foto: thesarahdrew/Instagram

Pogledajte još