VRELI DODIRI: 5 muških erogenih zona za koje niste znali do sada

Evo kojih su 5 glavnih muških i do sada ne tako poznatih erogenih zona.

Mozak je i kod frajera velika, superosetljiva erogena zona. Naime, u stanju je da zamisli svašta i da ga uzbudi do te mere da može uživati i na samu pomisao na nešto seksi. Šapnite mu nešto tiho i uzbudljivo na uvo, a njegov "drugar" će sigurno burno reagovati. A kada se mozak napali, telo će ga ekspresno pratiti!

Kolena, odnosno predeo iznad čašice kolena osetljiv je kod muškaraca kao, kao... pa, kao i kod nas! Ako ga poljubite u to osetljivo mesto, brzo će se uzbuditi. Čak i lagan dodir može uzrokovati da mu zaklecaju kolena!

Donji deo stomaka pun je nervnih završetaka osetljivih na dodir. Ako ga baš tu poljubite, poludeće od požude - posebno jer ste u blizini njegovog "veseljka"!

Možda se neki sećaju razgovora Vinsenta i Džuls o masaži stopala u legendarnom filmu "Petparačke priče"? Ako ne, znajte: čovek koji nije probao masažu stopala, ne zna koliki užitak to pruža! Skinite mu čarape, uzmite stopala i masirajte: nije važno da li poznajete bilo kakve tehnike masaže - radite ono što mislite da bi i vama prijalo!

Iz nekog nepoznatog razloga frajeri jako vole kada im nežno dodirujete uši, mazite ih usnama, lagano grickate... A nama to, nažalost, retko pada na pamet. A u ušnoj školjci krije se mnoštvo osetljivih završetaka koji željno očekuju dodir.

Izvor: Prva
Foto: Ilustracija/Unsplash

Pogledajte još