DK NY u Supermarketu

Jednostavni modeli, elegantni i svakodnevni, koji mogu da se kombinuju sa onim što već imate u garderobi, i koji mogu da se nose od jutra do večeri, iz sezone u sezonu.

Glavna inspiracija za reviju Done Karan je Njujork. Dinamičan život, šik i svakodnevan, uklapa se u njene modele. Modeli su od pamučnih tunika, majica za preko dana, do svečanijih haljina sa aplikacijama i šljokicama. 

Najupečatljivije bile su kraće haljinice sa cvetnim, veselim dezenima. Elegantni modeli za večernje prilike mogli bi da se nose i kod nas. Majice sa aplikacijama daju poseban šmek čitavoj kolekciji, koja obiluje i klasičnim bojama – belom, crnom i sivom.

Ovu reviju koja je održana u okviru 16. Jacobs Fashion Selectiona, pomno su pratile i mnoge poznate ličnosti – Milica Milša sa suprugom, Luna Lu, Ivana Mihić, Ašok Murti, Nataša Ninković, Cile Marinković sa suprugom i ćerkom, Igor Todorović (glavni i odgovorni urednik FTV SEE), Duška Jovanić, i mnogi drugi.
Ašok Murti je vidno bio veseo, i svaki model koji mu se dopao ispratio je aplauzom.

Manekenke su imale jednostavne frizure – kosa skupljena u ravan konjski rep, tako da je akcenat bio na odeći.

Ton njujorškoj atmosferi davao je i specifičan prostor Supermarketa.

Uvod u reviju bila je špica serije „Seks i grad“. Sve vreme slušali smo pesmu „Empire State of Mind“. To je i naša preporuka dok gledate modele, u pozadini može da ide: „In New York, concrete jungle where dreams are made of, There’s nothing you can’t do, now you’re in New York...“. 

Tekst: Nada Veljković
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još