Iščašene priče o seksu

Crtice koje slede u ovom nevelikom tekstu mogle bi se nazvati i "seks navike u svetu".

NOTINGAM: U jednoj britanskoj srednjoj školi odigrala se neobična drama - jedna striptiz "umetnica" izvela je u učionici svoju tačku pred zbunjenim 16-godišnjacima koji su proslavljali rođendan jednog druga. Njegova majka je, zapravo, agenciji koja "iznajmljuje" zabavljače platila da dečake i devojčice zabavi glumac maskiran u gorilu okićenu raznobojnim balonima ali, zbog zabune u agenciji, umesto "gorile" u razredu se pojavila raskošna striptizeta čiji su "performans" tinejdžeri pozdravili ovacijama.

BERLIN: Nakon što je jedna 19-godišnja prostitutka odbila da spava s njim jer je, kako je rekla, "suviše star za nju", 78-godišnji plejboj Rolf Eden odlučio je da je sudu tuži za "uvredu, seksualnu i rodnu diskriminaciju i nanošenje duševnog bola".

SIDNEJ: Jedna australijska kompanija koja proizvodi različitu sportsku i opremu za zabavu ponudila je pripadnicama lepšeg pola jeftine časove "igre oko šipke", nezaobilaznog rekvizita striptizeta, kao "rekreativnu vežbu" a časove mogu da posećuju i - devojčice od sedam godina pa naviše!

RIM: Jedan nastavnik škole za obrazovanje odraslih dobio je otkaz kad je otkriveno da ilegalno radi i kao - "glumac" u "tvrdim" porno filmovima na Internetu.

SINGAPUR: Jedan muškarac podneo je tužbu sudu kojom od žene s kojom je spavao zahteva odštetu od 200.000 dolara jer mu je "poklonila" herpes dok su "bili u vezi".

MADRID: Dvojica novinskih karikaturista kažnjeni su sa po 4.400 evra svaki zato što su objavili karikaturu na kojoj je predstavljen seksualni odnos prestolonaslednika princa Felipea i njegove supruge.

Ovu neobičnu antologiju, kako je upriličio londonski tabloid SAN, zaključuje hit iz istočne Afrike

MOMBASA, Kenija: Državni savet za turizam i Asocijacija turističkih agencija i hotela Kenije razmatraju mere koje će onemogućiti najnoviji oblik "seks turizma": da vremešne belkinje-turisti izaberu mnogo mlađeg lokalnog muškarca, neretko jedva tinejdžera, i za skromnu sumu novca ili poklon dobiju "seksualnu uslugu" po svom izboru... 

(FoNet)
april 2010.

Pogledajte još