ODRŽANA PREMIJERA NOVE ANIMIRANE AVANTURE: "Leo Da Vinči: Misija Mona Liza" u bioskopima od 15. marta

Usled velikog interesovanja za ovo novo animirano ostvarenje uvedena je još jedna dodatna projekcija istog dana, a svi mališani učestvovali su pre filma u posebno tematskim osmišljenim kreativnim radionicama, kvizu znanja "Potraga za blagom", Face paintu, poklonima partnera premijere i dečjem koktelu. Svi prisutni fotografisali su se sa glumcima koji su potpisivali postere iz filma koje im je poklonio 2i Film. Premijeri su pored velikog broja mališana prisustvovali i poznate ličnosti među kojima su bili Leontina, Srđan Čolić Mobi Dik, Milena Marić, Milan Kalinić i drugi.

I deca i odrasli su uživali u ovom novom animiranom ostvarenju, u nezavisnoj italijanskoj produkciji. Na kraju obe premijerne projekcije se ispred velikog platna najzahtevnijoj publici, deci, poklonila ekipa filma: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco) i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Marko Marković, kao i Srđan Čolić i Milan Krunić koji su odmah zatim nastavili druženje sa glumcima.

U novoj bioskopskoj avanturi život u gradu Vinčiju prolazi mirno: mladi Leo je kreativan dečak i avanturista. On je izumeo pokretno vozilo koje može da se kreće po zemlji, u vazduhu i po vodi. Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. Nakon što je uništeno imanje Lizine porodice, njen otac planira da uda svoju ćerku za bogatog ali neprijatnog prosioca. Leonardo sa svojim prijateljem i samom Lizom odlučuje da novac stvore sami. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja skrivenog blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

Svi oni koji su propustili premijerne projekcije mogu pogledati film već od četvrtka, 15. marta u bioskopima u distribuciji 2i Film.

Foto: Jakovi Simović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.