Belgrade Youth Fair 2018: Najveći sajam za mlade u regionu, 26. i 27. aprila u Beogradu

Cilj ove manifestacije, koju organizuje omladinska organizacija EKOF Media Group, jeste povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge.

Mladi će imati šansu da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu da ponude. Takođe, ove godine će se na sajmu predstaviti različite kompanije i organizacije koje rade sa mladima, pa će tako mladi imati priliku da se informišu o brojnim drugim mogućnostima i pogodnostima koje su im dostupne.

Svim posetiocima Belgrade Youth Fair-a će biti pružena šansa da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i da steknu nova znanja i veštine kroz konferencijski deo manifestacije.

Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na putem sajta www.youthfair.rs, a one će biti na raspolaganju svim kompanijama sve do narednog sajma.

“Velika zainteresovanost mladih i rastuća posećenost sajma kao i sve veći broj prisutnih kompanija iz godine u godinu govori o potrebi organizovanja jednog ovakvog događaja, koji će povezati mlade sa budućim poslodavcima i pružiti im adekvatne informacije o mogućnostima koje im se nude, ali i motivisati ih da rade na svojoj karijeri. Time se povećava zapošljivost mladih, a samim tim i smanjuje odliv mozgova iz naše zemlje.”, kaže Miloš Čevizović, menadžer projekta Belgrade Youth Fair.

Ukoliko želite da budete deo ove manifestacije i:
• direktno komunicirate sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji,
• dobijete mogućnost za praksu ili zaposlenje,
• naučite kako da se zaposlite na željenoj poziciji i učestvujete na radionicama,
• čujete kako napredovati od najuspešnijih ljudi iz Srbije,
• informišete se o brojnim drugim mogućnostima i pogodnostima koje su vam dostupne,
• za sve to dobijete i sertifikat i brojne poklone,
svoje mesto na najvećem karijernom događaju za mlade možete rezervisati prateći sledeći link: http://youthfair.rs/prijavi-se/ .

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.