NASRNUO NA PEVAČICU NASRED ULICE: Ljupku Stević napao manijak!

Naime, on je nasrnuo na pevačicu nasred ulice kada se vraćala kući sa treninga. Naime, muškarac srednjih godina koji se pretvarao da ima pištolj ispod jakne naneo je Ljupki lakše telesne povrede kada ju je spopao u mraku.

Ljupka otkriva kako je došlo do ovog incidenta i na koji način se izborila sa napadačem.

- Kao i obično, vraćala sam se sa večernjeg treninga, kada mi je u blizini tržnog centra na Voždovcu prišao nepoznati muškarac. Nosio je moderan kaput i šal oko vrata i bez reči mi je stisnuo ruku, a zatim počeo da glumi da ima pištolj. Vrištala sam od straha i dozivala u pomoć - kaže Ljupka, koja još ne može da se oporavi od šoka.

- On je nakon mog zapomaganja pobegao u nepoznatom pravcu, a ja sam odmah pozvala policiju, koja ga je privela nakon pola sata. Saznala sam da je u pitanju psihijatrijski bolesnik i da je trenutno u bolnici. Još mi je njegova slika pred očima i zaista ne mogu da shvatim da je čovek koji na prvi pogled izgleda pristojno zapravo psihopata. Dogodilo se upravo ono što sam mislila da mene nikada ne može da snađe - kaže Ljupka i ne krije da će joj dugo trebati da se oporavi od napada jer se, kako tvrdi, upravo zbog ovog nemilog događaja razbolela na nervnoj bazi.

- Noćima nisam spavala i osećam se katastrofalno. Od stresa sam dobila temperaturu i zaista se nadam da ću uskoro moći da se vratim svakodnevnim aktivnostima. Iako se sve dobro završilo, kroz glavu mi prolazi šta je sve moglo da se dogodi. Zbog ovoga što me je snašlo, odložila sam mnogo poslovnih obaveza. Osećam se ugroženo, ali znam da ono što sam ja doživela može svakoga da zadesi, a naročito devojke, koje posebno treba da budu oprezne - zaključuje Ljupka.

Podsećamo, Ljupki su pre dve i po godine dva puta obili stan, a pevačica je više puta isticala da se nikada neće oporaviti od toga.

Izvor: Alo!
Foto: Miloš Manojlović/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.