LUNA DOBILA PODRŠKU STRICA ĐOLETA: Ne obraćaj pažnju na druge, uvek će te napadati krijući se iza morala koji su izmislili ljudi!

Luna Đogani već duže vreme privlači veliku pažnju javnosti u rijalitiju "Zadruga" vezom sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, a osim mame Anabele i tate Gagija, podršku joj je pružio i stric Đole član poznate grupe "Đogani".

Naime, Anabela je objavila video u kom se Đole obraća Luni sledećim rečima:

- Draga Luna, teško je zaljubiti se i izgubiti se u ljubavi, jer da je lako ne bi bila ljubav. Ljubav dolazi od Boga iz nepoznatog pravca. Ona pomera granice, ponos i razum se gube. Ljubav uzdrma, zbuni i boli do samog kraja. Ljubav ne zna za razum, natera te da činiš gluposti. Ljubav nije san kao što kažu, ona je realna i boli. To znaju samo oni koji su bolovali od ljubavi - počeo je emotivno denser, a zatim dao savet Luni:

- A ti, lepo moje, gaji taj božanski osećaj koji se rodio u tvojoj duši. Ne obraćaj pažnju šta će drugi reći. U iskrenoj ljubavi ne tražimo krivca, jer kad se rađa ne traži dozvolu, ne bira vreme, ne poznaje mesto, ne broji godine. I uvek će te napadati krijući se iza morala koji su izmislili ljudi. Zato voli i ne gledaj vreme i mesto, jer nekada je vrednije pet minuta prave ljubavi, iskrene, kad srce gori od pet godina praznine kad se neko smori i kad ne voli. Srećan rođendan, voli te tvoj stric - završio je Đole u poruci.

- Ujedinjena porodica- najmoćnjiji sistem podrške - napisala je Anabela u opisu snimka, a da li će on biti pušten Luni i Slobi u "Zadruzi" u ovim trenucima kada im je veza u krizi zavisi od odluke Velikog šefa.

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto. Instagram/luna_djogani/anabelci

Pogledajte još