SANJA STANKOVIĆ OTKRILA: Matora i ja smo u vezi 6 meseci, ona je najveći “muškarac” u kući! (FOTO)

Matora je u više navrata javno govorila o svojim emocijama i osećanjima prema ovom modelu, ali se Sanja ni u jednom momentu nije javno oglašavala povodom toga, iako joj je, po svemu sudeći, njena pažnja i te kako prijala.

Sanja se jednom prilikom čak i naljutila zbog toga što su je u tom smislu povezivali sa njom, te je naglasila da nije zainteresovana, jer u spoljnom svetu ima dečka koji je voli i čeka, ali se pre nekoliko dana predomislila i odlučila da bude sa Jovanom.

Stankovićeva je imala priliku da napusti Belu kuću i bude gost u emisiji “Amidži šou”, gde je voditelju Ognjenu Amidžiću prigovorila što jedino njih dve nisu bile pozvane u emisiju kao par kad su ostali gostovali, čime ga je podstakla da je pita da li će konačno progovoriti o njihovom odnosu koji je za širu javnost ostao nerazjašnjen

Ona je tom prilikom skupila hrabrosti da otvoreno prizna šta se među njima dešava.

Priznala sam posle šest meseci da smo zajedno, mi smo u vezi, sad će 28. biti šest meseci. Jeste malo smešno i sve to, ali je simpatično i slatko. Bez obzira na sve, ja i dalje volim muškarce, ovo mi se prvi put desilo u životu, iskreno. Ali ona je muškarac, od svih u kući ona je jedini muškarac – bila je iskrena Sanja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.