SANJA STANKOVIĆ OTKRILA: Matora i ja smo u vezi 6 meseci, ona je najveći "muškarac" u kući! (FOTO)

Matora je u više navrata javno govorila o svojim emocijama i osećanjima prema ovom modelu, ali se Sanja ni u jednom momentu nije javno oglašavala povodom toga, iako joj je, po svemu sudeći, njena pažnja i te kako prijala.

Sanja se jednom prilikom čak i naljutila zbog toga što su je u tom smislu povezivali sa njom, te je naglasila da nije zainteresovana, jer u spoljnom svetu ima dečka koji je voli i čeka, ali se pre nekoliko dana predomislila i odlučila da bude sa Jovanom.

Stankovićeva je imala priliku da napusti Belu kuću i bude gost u emisiji "Amidži šou", gde je voditelju Ognjenu Amidžiću prigovorila što jedino njih dve nisu bile pozvane u emisiju kao par kad su ostali gostovali, čime ga je podstakla da je pita da li će konačno progovoriti o njihovom odnosu koji je za širu javnost ostao nerazjašnjen

Ona je tom prilikom skupila hrabrosti da otvoreno prizna šta se među njima dešava.

- Priznala sam posle šest meseci da smo zajedno, mi smo u vezi, sad će 28. biti šest meseci. Jeste malo smešno i sve to, ali je simpatično i slatko. Bez obzira na sve, ja i dalje volim muškarce, ovo mi se prvi put desilo u životu, iskreno. Ali ona je muškarac, od svih u kući ona je jedini muškarac - bila je iskrena Sanja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još