NENAD JESTROVIĆ PROGOVORIO O SUKOBU SA BIVŠOM ŽENOM: Došla je pijana i napala moju suprugu!

Jestrović nije negirao da je došlo do incidenta ispred zgrade u kojoj živi. Tamara je došla po njihovog zajedničkog sina kada je došlo do obračuna. Kako je Nenad rekao, kamere su sve zabeležile i dokazi su predati policiji.

- Supruga i ja smo prijavili slučaj policiji. Predato im je sve što treba. Ne bih mnogo da komentarišem tu situaciju zbog istrage koju je pokrenulo tužilaštvo. Kamere su sve zabeležile, a snimci su predati policiji, pa će se vrlo brzo znati šta se dogodilo i kako se dogodilo - izjavio je Jestrović i izneo tvrdnju da je njegova bivša žena izvršila fizički napad na njegovu sadašnju ženu:

- Ona je došla u alkoholisanom stanju. Ne bih mnogo da pričam o tome šta se desilo, saznaće se sutra sve. Ona je verovatno sama to pustila u medije, jer hoće reklamu preko mog imena i to lošu očigledno. To što je uradila mojoj sadašnjoj supruzi njoj nekada ide na čast. Ima sve na snimku, pa kada to izađe u javnost moći ćete i sami to da vidite - rekao je Jestrović.

Jestrović se sadašnjom suprugom, pevačicom Mirjanom Mimi Jestrović, oženio 2015. godine. Sa njom ima sina Matea, a prethodnom braku dobio je dve ćerke i jednog sina.

Nenad Jestrović sa bivšom suprugom Tamarom

Izvor: Blic/Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još