ODUSTALA OD RADANOVIĆA? Kija izjavila da je Luna Slobi samo jedna u nizu, a njen komentar iznenadio je mnoge! (VIDEO)

U "Zadruzi" je bilo održano suđenje između Kije i Lune, a ovog puta Kristina je tužila Đoganijevu.

- Kristina je tužila Lunu zato što je pored svih ignorisanja Luna i dalje ne prestaje da blati nju i njen brak. Kristina smatra da je Luna poslednja koja ima pravo da išta komentariše, a zanimljivo je i to što Luna misli da je ona nešto posebno, a zapravo je jedna u nizu. Kristina takođe smatra da bi trebalo da bude ta koja non-stop pljuje Lunu i koja ima apsolutno pravo na to, ali da to ipak ne radi... - stoji u pismu koja je pročitala Matora.

- Luna i ja smo to juče raspravljali, jer sam smatrala da je indirektno prozvala moj brak. Sada ne znam da li je to namerno ili nije. Ona kaže nije... Onda je tu krenula rasprava. Ja smatram da Luna ima poslednje pravo da komentariše, ali opet ima pravo da komentariše... Ne bih volela da je jedna u nizu, jer je onda sve ovo ni za šta. Ja joj želim svu sreću, zauvek... - rekla je Kija.

- Uopšte ne mislim da je Luna kriva za razvod mog braka zato što je bilo dosta žena pre toga. Slobodan je kriv, nema šta. Za prevaru. Za brak smo oboje krivi. On smatra da sam je više kriva, ja smatram da je on kriv - rekla je Kija.

Na red je došlo Lunino izlaganje, koja je rekla da nema komentar i da je kriva.

- Da li misliš da je Kristina u pravu kada kaže da si još jedna u nizu? - pitala je Nadežda, koja je bila sudija.

- U pravu je. Ovo je rijaliti. Ovde su pojačane emocije. Ništa ovde nije normalno... - rekla je Luna.

- Da li je misliš da je takođe u pravu da ona treba da bude ta koja non-stop treba da te pljuje? - pitala je opet Nadežda.

- Ja sam rekla da to nije tačno - prekinula je Nadeždu Kija.

- U pravu je, treba da me pljuje. Ali ne radi to - rekla je Luna.

- Da li misliš da je Kristina u pravu da smatra da si ti poslednja koja ima išta da komentariše? - pitala je opet Nadežda

- U pravu je. Ne treba ništa da komentarišem. Treba da gledam svoja posla. Treba da ćutim, da se ovo završi i da idem kući.

- Najbrže suđenje ikada - rekla je Kija.

Nakon izglaganje Kije i Lune pričali su Lepi Mića i Saška Karan, a šta su rekli, pogledajte na sledećim snimcima.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još