GAGI ĐOGANI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Desila se ljubav, ali ta trojka je nezdrava!

Gagi je pričao o vezi svoje mezimice sa oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Pevač maksimalno podržava svoju ćerku i smatra da je ono što se njoj desilo u rijalitiju prava ljubav.

- Nemam više šta da kažem o tome. To je život, to se dešava i van rijalitija. Luna je bila iskrena, Slobu niko nije naterao. Desila se ljubav i to je to, stavio bih tačku na tu priču. Ja ne pratim nešto 'Zadrugu' u zadnje vreme, ali Luna je polako počela da priča i da se brani. Možda je napadnuta od strane Kije, ne znam šta se dešavalo, nisam u toku. Ja sam preneo Luni preko Anabele kakav bi odnos trebalo da ima prema Kiji. Ona mi je rekla da je sve drugačije unutra i da ona ne može da bude drugačija prema Kiji - rekao je Gagi.

- To je njen izbor, ali ja bih to drugačije uradio. Na početku je nastao problem, jer je Sloba trebalo da postavi stvari na svoje mesto, on to nije uradio. Ja mu to ne zameram, ali su zato stvari takve kakve jesu. Da sam ja Sloba, pozvao bih Kiju i postavio bih je tamo gde joj je mesto. Ne mogu da imaju takav bolestan odnos, da jedu, da se druže, a vidi se da postoji sujeta. Jednostavno je - ta trojka je nezdrava, ne ide da Luna bude dobra sa Kijom - smatra denser.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.