DAN SVETOG PATRIKA U BEOGRADU: "Othodox Celts" večeras u Domu omladine

Ovo će biti 26. samostalni koncert "Celtsa" na isti dan, čime se nastavlja najduža muzička tradicija u srpskom rokenrolu.

Poznati kao bend koji ne pravi kompromise i nikada ne odstupa od linije kojom su krenuli od samog početka, Aca Seltik najavljuje da će 26. rođendan proslaviti sa svojom publikom na poseban način:

- Ikonografijom ćemo se malo vratiti u vreme kada smo počinjali, a novim pesmama i izgledom ćemo otići još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert.

Posebnom uzbuđenju pred koncert doprinosi i činjenica da će, posle četvrt veka bavljenja irskom muzikom, bend po prvi put posetiti Irsku krajem aprila. "Kelti" su inače objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album "Many Mouths Shut" su izdali prošle godine za sopstveni label O’Celts Records.

Grupa "Orthodox Celts" tokom cele godine svira na mnogim festivalima u zemlji i regionu, gde sa brojnom publikom dele posebnu energiju i atmosferu, a definitivno se ta posebnost najbolje može osetiti na njihovom tradicionalnom koncertu u Beogradu.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa, a pred sam koncert i na blagajni Doma omladine.

Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.