LEPI MIĆA BRUTALNO IZVREĐAO KIJU: Ti si bolesna žena, znam da si bila s Filipom! (VIDEO)

Kija i Lepi Mića posvađali su se prethodne noći, nakon rasprave koju su imali Kija i Sloba u kojoj je ona rekla kako je dan nakon njene i Slobine svadbe, njegova majka zvala njenu majku i "klela njihovu ljubav".

- Ako tvoja mama prećuti takve stvari i pusti dete da živi u takvoj familiji koja te ne može gledati očima, onda nije normalna! - rekao joj je Mića.

- Ama, ne živim ja sa njima! Ja da sam to znala tad isto bih učinila ponovo. Šta mene briga za njegovu porodicu? - odgovorila je Kija.

- Onda ti nisi normalna - rekao joj je.

- Nisam ja to govorila. Oni se bave time, ja se ne bavim time niti je moja porodica tako nešto izjavila - rekla je.

- Moja majka mi je rekla, kad je došla ovde, da su njegovi davali izjave kako sam ja... Pogrdan naziv za dete koje nema oca. Kao prvo, ja imam oca. Moj otac je posle toga dao intervju da bi to demantovao. Moji roditelji nisu venčani, ja jesam rođena van braka, ali i Slobodan je rođen van braka. Ni njegovi roditelji nisu venčani. Svi znaju ko je moj otac, ja imam njegovo prezime - rekla je Kija.

- Nisam znao da su odnosi porodica tako loši - rekao je Mića.

- Ali ja takve stvari nisam iznosila, on mene tera da ja to kažem. Ali istina je da je njegova majka zvala moju majku dan posle venčanja i klela. To je ružno.

- To je ružno... Zato je tako i išlo. Ne kažem da mora da bude svugde harmonija, ima svugde svađa, ali... - rekao je Lepi Mića.

- Kad smo došli sa medenog meseca njegova mama je mene tako napala, počela je da me vređa, i mene i moju mamu. Da ponižava i tako dalje. Tad sam poludela, toliko da je on posle toga izašao i rekao "Izvini za ovo", što je njegova majka govorila. A sad njoj (Luni) verovatno peva neku drugu priču. Kao što mi se izvinio za svog oca, i posle kad smo se posvađali rekao je "Ne!" Dogovori se, je l' se izvinjavaš ili se ne izvinjavaš! - rekla je Kija.

- I posle svega toga možeš da voliš takvog čoveka, to mi nije jasno?! Ti si onda bolesna žena - šokiran je bio Mića.

- Ja njega ne volim u tom smislu, ali neću da prihvatim činjenicu da sam bila sa takvim čovekom. Ne moguda prihvatim to, blam me je.

- Ti pričaš šta ti je sve uradio i onda kažeš "ja ga volim kao čoveka". Pa ja ga ne bih, zemljače, voleo... Nemoj zaje*avati! Nije hteo da radi, neradnik je, samo se debljao, vređala te njegova porodica...

- Volela sam ga, kao boga sam ga volela i nisam htela da prihvatim neke stvari. Ni sad ne mogu da prihvatim činjenicu da je tako kvaran. Ne mogu, brate! Govori mi da lažem, pa pobegne! Dođi pa mi objasni kako ja to lažem?! - rekla je Kristina.

- Čuj, ja ga volim na način...on je kvaran... Šta pričaš?! Jesi se ti drogirala?! - pitao je Mića.

- E, Mićo, ne mešaj se, nisi bio u mojoj situaciji - odbrusila je.

- Sram te bilo šta pričaš! Koji ti je ku*ac, ženska glavo?! Čuj, "ja ga volim", a roditelji kvarni, on kvaran, sve je kvarno! Pa šta voliš onda?! Šta voliš, ku*ac?! Je l' te ku*ac oduševio?! Je l' te tako je*ao da si poludela, šta?!

- Ja ga volim kao čoveka - rekla je.

- Kako kad je najgori?! Idi leči se, je*o ga ti... Kažeš "neće da radi, neradnik, on je džukela, mrze me njegovi roditelji"...

- Ja sam ga volela kao boga, šta je problem?!

- Volela je druga priča, ti ga sad očima ne možeš gledat! Najbolje za vas je - odmah zovite advokata, odmah ovo raskinite jer nemate ništa! Ne dao bog da imate decu, vile i kamione, ovde biste se klali kašikama.

- Evo, voliš li Filipa?! - pitao je.

- Ne, ne volim, niti sam zaljubljena, niti bilo šta!

- Šta ćeš sa njim ispod jorgana?!

- Pričali smo i ti to vrlo dobro znaš!

- Evo stavi Žutu ispod jorgana!

- Pa leži Janjuš kod nas, leži Đekson! - rekla je Kija.

- Pusti te priče... Je*ao te Filip, razvalio te od ku*ca, kad ti ja kažem! Ja znam da te je je*ao! - prodrao se Mića.

- Kao što ja volim Slobodana ujutru, sve znaš. Super si, svaka čast na rečniku - odgovorila mu je.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.