TRESLA SE ZADRUGA OD SVAĐE: Marija Ana optužila Milana da mu se sviđa Filip, on je nazvao prostitutkom! (VIDEO)

Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da pripreme prvu epizodu serije "Ljubav na zadrugarski način", ali tu je već nastao problem, jer nisu mogli da se dogovore oko uloga. Kako bi se smirili i što pre počeli sa poslom, Veliki šef im je poslao pismo.

- Zadrugari, iako ste dobili lep i kreativan zadatak, već treći dan ne možete da se dogovorite ko će biti u kojoj ulozi. Morate odmah da se dogovorite, neophodno je da imate sastanak kako biste uradili nešto konkretno kako bi zadatak mogao da počne - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Marija Ana Smiljanić je odbila da učestvuje u ovom zadatku, a onda je nastala žestoka rasprava između nje i Milana Miloševića gde su pale teške reči i brutalne uvrede.

- Jutros smo Sloba i ja seli i napisali uloge, svima smo dodelili uloge, svi su prihvatili svoje uloge osim Marije Ane, koja kaže da se to njoj namerno radi. Tu je pokazala koliko je iskompleksirana. Uglavnom svi su dobili uloge kako su se ovde pokazali, pa nešto suprotno totalno - rekao je Milan.

- Znači, ja sam se pokazala da jurim oženjene muškarce, Janjuša - dobacija je Miljana.

- Pa suprotno sam rekao - branio se Milan.

- Suprotno od toga, a ljudi povezivali njih dvoje. Super! - rekla je Marija Ana.

- Ti stvarno treba da uzmeš neke lekove da piješ - rekao je Milan.

- To su kompleksi, namerno to radite! Ti uvek jedva čekaš da kažeš nešto protiv mene samo da bi Filip i ja bili u svađi, i uspeo si u tome! Tebi se Filip sviđa pa zato to radiš, priznaj svoje seksualno opredeljenje! - rekla je Marija Ana Milanu.

- Ti si bolesna! Ušla si ovde kao pevačica, ispostavilo se da si ku*va! Znaš li koliko mene briga za moje opredeljenje, ku*vo - odgovorio joj je Milan.

Pogledajte svađu Marije Ane i Milana:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još