Glamurozno otvaranje Grand motors centra

Grand Motors, generalni uvoznik Ford, Volvo i Land Rover automobila svečano je otvorio novi poslovni centar na Novom Beogradu.

Otvaranju novog poslovnog centra prisustvovao je veliki broj uglednih zvanica, ministara, predstavnika diplomatskog kora kao i najviši predstavnici kompanija Ford, Volvo i Land Rover u Evropi. Na ulazu u novi poslovni prostor površine od preko 5000 m2 bili su izloženi najnoviji modeli automobila Ford, Volvo i Land Rover, dok se u delu u kome je održana proslava miksom plavih i belih svetala, sa old tajmerima, dočarana istorija kompanije Ford.

‘’Za ovih 5 godina trudili smo se da stalno rastemo. Sada smo zastupnici tri velika brenda u auto industriji, novi poslovni prostor koji ovom prilikom svečano otvaramo prostire se na vise od 5000 kvadrata i kada sve to sagledam ne mogu reći da nisam zadovoljan. Zahvalan sam pre svega svim svojim saradnicima, ali i predstavnicima Forda koji su uvideli da je Srbija tržište sa potencijalom i koji su verovali da kao njihovi zastupnici, možemo da ispunimo visoke standarde ovog brenda na ovim prostorima’’- izjavio je direktor Stanko Radić.

Nakon zvaničnog obraćanja domaćini su nas sproveli kroz novi objekat. Među prvima su stigli Slobodan Milosavljević, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Boba Živojinović i Lepa Brena, Mlađan Dinkić, Veran Matić, Zvonimir Đukić Đule, Saša Dragić...

U prelepom ambijentu, svečano dekorisanom za ovu priliku, prisutni spektakularnom događaju su se pridružili muzičari koji su laganom muzikom zabavljali goste koji se uživali u koktelima i bogatom sltkom švedskom stolu.

Pogledajte još