MUSTAFA PROMENIO PLOČU: Ono što je pripremio Emini Jahović - definitivno će je poraziti!

Iako je Emina Jahović računala na to da će se sporazumno razvesti i da će joj bivši suprug ostaviti porodičnu kuću u Istanbulu u kojoj bi živela sa decom, Mustafa Sandal je promenio ploču!
- Emina i Mustafa su se isprva dogovorili oko starateljstva, ali se on sada premišlja jer smatra, kako ona kaže, da je dovoljno uticajan u Turskoj da može da uveri javnost da deca treba njemu da pripadnu. On misli da ima bolji imidž u javnosti, što je presudno za tamošnje zakone, a iznad svega, želi da provodi što više vremena sa sinovima.
Kako turski mediji danima bruje o njenoj navodnoj aferi sa Miškovićem, ona je uplašena da bi tamošnja javnosti počela da gleda na nju kao na nepodobnog staratelja jer nije moralna i čestita žena. Ona je sada zbog svega toga uplašena i učiniće sve da ubedi Mustafu da se sporazumno razvedu
- otkriva za "Blic puls" izvor iz Novog Pazara dobro obavešten o aktuelnostima u pevačicinom životu, i dodaje:
- Kada su rešili da se rastanu, Mustafa je obećao Emini da će kuću u Istanbulu ostaviti njoj i sinovima, a da će on naći stan u kojem će nastaviti život samostalno. Međutim, on je nastavio da živi u toj kući, angažovao je stalnu kuvaricu i kućepaziteljku da brinu o svemu, stoga Emina misli da će on ostati tu i da je prvobitni dogovor pao u vodu. Ona razmišlja da unajmi agenta za nekretnine i pronađe novi dom za nju i mališane. Još uvek ne zna da li bi živela u Srbiji ili u Turskoj, a trenutno više provodi vreme u Novom Pazaru kod svoje porodice. Klinci za sada žive na dve adrese.

Podsetimo, "Alo!" je nedavno pisao o tome da se Mustafa razvodi od Emine jer rasipnica. Naime, turskog pevača je izbacilo iz takta kada je pop pevačica potprošila 500.000 evra na renoviranje kuće u Novom Pazaru u kojoj živi njena majka.
Prema navodima medija u Turskoj, on joj je saopštio da nema nameru da troši toliki novac na nekretninu koja nije njegova, zbog čega je Emina dodatno poludela. Srpska pop zvezda je navodno u kući napravila spa, kao i veliko igralište za decu, sa bazenom.

Izvor: Alo.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još