INSTAGRAM NIJE BLOG: Luna Đogani zbog jednog propusta izazvala podsmeh ljubitelja mode!

Ipak, istina je da je Luna posedovala blog koji je nosio njeno umetničko ime Luna Đo.

Ona je na njemu savetovala tinejdžerke, koje čine većinu u njenoj ciljnoj grupi pratilaca na Instagramu, o tome kako i u kojoj prilici treba da se odevaju.

Iako je sporni blog Đoganijeve danas izbrisan iz nepoznatih razloga, i dalje je moguće pronaći pojedine postove, među kojima je i onaj u kom savetuje srednjoškolke šta da obuku za prvi dan škole.

- Prvi dan škole uvek je bio poseban u životu tinejdžera. Možete biti srećne ili tužne prvog septembra, ali morate biti moderne - stoji u uvodu Luninog teksta na portalu mycupoftea.rs, dok u zaključku, nakon tri predloga odevnih kombinacija, navodi sledeće:

- Moj savet je da eksperimentišete i uživate u modiranju. Smatram da se za srednju školu treba oblačiti moderno, opušteno i šik. Najvažnije je da se u svemu što nosite osećate lepo i da uvek budete negovane, uredne, moderne i nasmejane!

- Pisaću o svemu – od toga šta oblačim, kakvu hranu volim, gde putujem, kakvi sumoji odnosi sa porodicom, prijateljima, momcima. Sve što se dešava trenutno umom svetu želim da podelim sa vama. Svaki moj dan, svako moje putovanje,avanture. Baš sve - poručila je entuzijastično za Kurir Luna u septembru 2016. godine, kada je tek uplovila u blogerske vode.

Osim toga, Đoganijeva je tada imala ambiciju da bude "Keri Bredšo na srpski način".

Izvor: Pulsonline

Foto: Instagram/luna_djogani

Pogledajte još