UMREĆU OVDE, ONA GATA MENI I SLOBI: Pale butalne optužbe između Lune Đogani i Milice Dugalić! (VIDEO)

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen
0

– Ja sam ubeđena da Milica Dugalić gata mene i Slobu, sto posto! Mene i Slobu non-stop nešto boli, loše nam je, ne možemo da spavamo! – rekla je Luna.

Luna Đogani i Milica Dugalić donedavno su bile u dobrim odnosima, međutim od skoro su počele sitne svađe i rasprave između njih, a sinoć je došlo i do ozbiljnijeg sukoba, pa je Luna iznela teške optužbe na Miličin račun.

Zašto ste odjednom promenili mišljenje o Luni, zašto je više ne volite? – postavio je Milici pitanje novinar Telegrafa.

Pa nije to odjednom, ja sam se samo distancirala od prvih utisaka koje sam imala od momenta kada je Kristina ušla u Zadrugu. Ja sam jedan stav i mišljenje imala zbog čega je Kristina ovde, mislila sam da je došla da spase svoj brak… Ja sam gledala i posmatrala kako reaguju svo troje, shvatila sam da igraju igru. Ja mislim da je večerašnje izlaganje gospođice Lune potpuna kontrast u odnosu na njeno izlaganje od pre dva dana. Ona je mene sad stavila na pijadestal, a pre dva dana me je tako trpala u rov da to nije normalno – rekla je Milica i dodala:

Ti si nervozna i unosiš nervozu Slobodanu, Slobodan je tvoj zaštitnik do koske, njemu adrenalin odmah buja kad si ti u pitanju, jer ima zaštitnički odnos i onda kako da se iskali bes na nekoga na koga ne možeš ili na nekoga na koga misliš da možeš, to sam onda ja – objasnila je Milica.

Smešni ste mnogo – rekla je Luna.

Evo, da li je to kultura da mi govori da sam smešna? – pitala je Milica.

Dobili ste kadar preko mene, digli su vas posle sedam meseci… Sedite dole! – rekla je Luna.

Reče Milica Dugalić koja je mene proklela zato što sam stao ispred nje u prodavnici! – rekao je Sloba.

Proklela? – čudila se Milica.

Sad sam sigurna da je vračara! I da me zbog nje večito nešto boli i da mi ona gata sto posto! Ubeđena sam u to! Dobila je prvo pitanje posle 7 meseci – rekla je Luna i dodala:

Ja sam ubeđena da Milica Dugalić gata mene i Slobu, sto posto! Mene i Slobu non-stop nešto boli, loše nam je, ne možemo da spavamo! Kad izađem napolje, prvo što radim idem u crkvu! Odmah čim izađem! Pošaljite nam sveštenika u Belu kuću, inače ću umreti ovde, ubiće me!

Pogledajte svađu Lune i Milice:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.