UMREĆU OVDE, ONA GATA MENI I SLOBI: Pale butalne optužbe između Lune Đogani i Milice Dugalić! (VIDEO)

Luna Đogani i Milica Dugalić donedavno su bile u dobrim odnosima, međutim od skoro su počele sitne svađe i rasprave između njih, a sinoć je došlo i do ozbiljnijeg sukoba, pa je Luna iznela teške optužbe na Miličin račun.

- Zašto ste odjednom promenili mišljenje o Luni, zašto je više ne volite? - postavio je Milici pitanje novinar Telegrafa.

- Pa nije to odjednom, ja sam se samo distancirala od prvih utisaka koje sam imala od momenta kada je Kristina ušla u Zadrugu. Ja sam jedan stav i mišljenje imala zbog čega je Kristina ovde, mislila sam da je došla da spase svoj brak... Ja sam gledala i posmatrala kako reaguju svo troje, shvatila sam da igraju igru. Ja mislim da je večerašnje izlaganje gospođice Lune potpuna kontrast u odnosu na njeno izlaganje od pre dva dana. Ona je mene sad stavila na pijadestal, a pre dva dana me je tako trpala u rov da to nije normalno - rekla je Milica i dodala:

- Ti si nervozna i unosiš nervozu Slobodanu, Slobodan je tvoj zaštitnik do koske, njemu adrenalin odmah buja kad si ti u pitanju, jer ima zaštitnički odnos i onda kako da se iskali bes na nekoga na koga ne možeš ili na nekoga na koga misliš da možeš, to sam onda ja - objasnila je Milica.

- Smešni ste mnogo - rekla je Luna.

- Evo, da li je to kultura da mi govori da sam smešna? - pitala je Milica.

- Dobili ste kadar preko mene, digli su vas posle sedam meseci... Sedite dole! - rekla je Luna.

- Reče Milica Dugalić koja je mene proklela zato što sam stao ispred nje u prodavnici! - rekao je Sloba.

- Proklela? - čudila se Milica.

- Sad sam sigurna da je vračara! I da me zbog nje večito nešto boli i da mi ona gata sto posto! Ubeđena sam u to! Dobila je prvo pitanje posle 7 meseci - rekla je Luna i dodala:

- Ja sam ubeđena da Milica Dugalić gata mene i Slobu, sto posto! Mene i Slobu non-stop nešto boli, loše nam je, ne možemo da spavamo! Kad izađem napolje, prvo što radim idem u crkvu! Odmah čim izađem! Pošaljite nam sveštenika u Belu kuću, inače ću umreti ovde, ubiće me!

Pogledajte svađu Lune i Milice:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.