SPREMNE NA SVE: Goca i Teodora Džehverović žele da rade DNK test u "Zadruzi"! (VIDEO)

Duže vreme pojedini pričaju o tome kako Sead Džehverović navodno nije pravi otac Teodore Džehverović, što je celoj porodici izuzetno teško palo.

Međutim, kako bi stale na kraj raznim pričama i spekulacijama, Teodora i Goca pristale su da urade DNK test, i to dok su u Zadruzi! Zapravo, Goca je aminovala Teodorinu spremnost da to učini, i da ona i Sead urade DNK analizu i pred milionima ljudi potvrde da on zaista jeste njen otac. Takođe, nije isključeno i da će Goca uraditi istu stvar, kako bi dokazala da ona jeste njena majka.

- Ja nemam šta da krijem. To je toliko tekška optužba... Ajde, ja ću to da prebolim, ali da preboli moj otac... Ne znam kako je njemu. Eto, ja bih to najviše zbog njega, da nema potrebe da njegova porodica i njegova familija čitaju takve tekstove. Ja bih najviše zbog njega pristala na tako nešto, iako je zaista glupo da ja to radim, da se dokazujem nekome - rekla je Teodora.

- Ja sam bila u šoku kada sam čula tu informaciju, ali s obzirom na to da ja znam i ubeđena sam šta je istina, a šta nije istina... Teodora je videla po mojoj faci da sam čula nešto katastrofalno. Ja ne bežim od toga, ja sam sigurna. Može slobodno da se uradi, bilo bi možda još interesantnije da se uradi DNK. O Teodori se tako ružne stvari pričaju i treba da stanemo na put tračevima - objasnila je Goca.

- Uvek sam govorila da je ona mala od skandala, sve što se desi vezano za nju to je skandal. Ona to privlači... Ne znam šta da kažem. Uvek sam govorila, i kad je bila mala, da je hiperaktivna i da će biti čudo od deteta. Sad se ispostavilo da je stvarno tako, ja bih to volela da uradim, pred javnošću. Nije problem, ja pristajem - rekla je Teodorina majka.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još