DIVNA NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE PORUČILA: Marko novu ženu može da dovede samo preko mene mrtve!

Ona je samo dan nakon što je napustila rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti otkrila mnoge šokantne detalje njenog boravka u Beloj kući, ali i šta misli o pojedinim, sada već bivšim, cimerima.

- Prvi dan van "Zadruge" sam provela bez vike, galame... Nedostajale su mi stvari iz spoljnjeg sveta, a s druge strane nedostajaće mi neke stvari iz ''Zadruge'' sa ljudima koji su mi prijali, kao što su Tanja, Milica, Viktorija... Sa njima sam se družila neko vreme, bile smo najbolje drugarice i ti trenuci s njima mi baš nedostaju. Znam da one nisu imale lošu nameru, nego su htele da budem sa svojom porodicom i detetom, da Marko i ja nastavimo tamo gde smo stali i da završimo neke naše planove. Nisam se naljutila na njih - rekla je Divna i dodala:

- Sašku Karan ne želim očima da vidim, ta žena me iritira! Kad su sastanci, kad ona počne da priča prokuva mi mozak, znači, propadoh živa! Ali ni Baneta, nervira ne, ponaša se kao neko dete - kaže bivša zadrugarka.

Divna se osvrnula na Markovo priznanje da ju je prevario dok je ona bila u "Zadruzi", a kako kaže, on "drugu ženu može da dovede samo preko nje mrtve".

- Marko novu ženu može da dovede samo preko mene mrtve! Znam šta je pričao, da je dovodio jednu, al’ to nije bila za njega, nego za mog brata. Ne znam da li me je Marko varao, al’ pošto znam kakav je, nisam baš sigurna, sumnjiv je on. Istražiću ja to, proveriću šta priča selo. Ako saznam da me je prevario, odmah ću da ga bijem! Kad dođem u selo, znam da će odmah da dođe Žikin sin da me vidi! Tek će sad, otkad sam ovako poznata, da se lepi za mene! Ali ne bih ja nikad više imala nešto sa njim i napravila neku glupost Bila mi je stvarno prelepa svadba, bila sam presrećna. Biti u belom... To je najlepši trenutak. Bila sam najsrećnija žena na svetu - otkriva Divna i dodaje da su se neke stvari između njih promenile otkad su u braku.

- Promenile su se neke stvari, Marko je sad dosta emotivno vezan za mene, mnogo me voli i vidi se da nije mogao da izdrži bez mene, da sam mu mnogo nedostajala. Nijedna druga nikad ne bi mogla da me zameni, ja sam Divna, jedinstvena! Ja sam mala žena, ja sam najslađa! Znam te neke njegova švalerke, mlađe su od mene, a ja sam starija, iskusna i te tako... Te ne znaju ništa u s*ksu, a ja znam sve - rekla je

Izvor: Pink.rs
Foto: Paparazzo Lov DNK- Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.