SLOBA NEĆE POBEDITI U ZADRUZI? Tamara Milutinović ima informacije koje se pevaču neće svideti!

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Nakon što je u “Zadruzi” Sloba izjavio da je Tamarina pesma “Hajde da zažmurimo” glupa i da zvuči kao da je peva neka baba uz pogrdno imitiranje, Tamara je rešila da mu odgovori u svom stilu.

Zabrinulo bi me da je to izjavio Šaban Šaulić ili Ceca, neko kome je svaka pesma hit, a reči jednog Slobe Radanovića ne mogu da me zabrinu – izjavila je Tamara, a onda iskomentarisala njegov opus:

Ne znam da li će on snimiti hit kao ja kada izađe iz “Zadruge”, ali mogu da kažem da dobro peva i da mi se sviđa jedna njegova pesma. Ja nisam sujetna kao on, nije mi problem da ga pohvalim – iskrena je Tamara.

Pitali smo je da li iza ovih njegova izjava stoji neki sukob između njih od ranije ili mu prosto nije simpatična.

Mislim da on nema ništa protiv mene lično, ali da mu se ne dopadaju pesme koje su u fazonu pesama stare Dragane Mirković, kakva je moja “Hajde da zažmurimo – smatra Tamara.

Neki gledaoci “Zadruge” podržavaju njegovu odluku da prevari javno svoju suprugu Kiju sa Lunom, dok ga drugi zbog toga osuđuju.

Svako bira svoj put, mislim da mu to sa Lunom nije trebalo, ali verujem da će se “iščupati” iz toga – kaže bivša “Đavolica” i dodaje da ne veruje da je Slobodan favorit za pobedu u “Pinkovom” rijalitiju:

Ja sam dobila bezbroj negativnih poruka na njegov račun u vezi sa ovim njegovim prozivkama. Pitanje koliko njega narod uopšte i voli! – poručila je za kraj razgovora Milutinovićeva

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official – Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.