GASIO CIGARETE PO NJOJ: Sindi Models tužila bivšeg supruga, a donesena presuda je šokantna!

- Moja krivična prijava protiv Nikole gde me je tukao i gasio cigarete po meni, za koju imam sve dokaze i koju vodim od 2012. godine, posle promene sudije i javnog tužioca, a na insistiranje suprotne strane, presuđena je kao zastarela - rekla je Ivana Stamenković.

- Ne želim više ništa da komentarišem. Muka mi je od svega više. Toliko o našoj državi, toliko o tome koliko su žene u našoj zemlji zaštićene od nasilnika i toliko o silnim propagandama za borbu protiv nasilja nad ženama. To je sve što imam da kažem.

Sindi se nadala da će tužbom za nasilje uspeti da ćerku vrati sebi, do čega ovog puta nije došlo.

- Svi znaju da sam protivnik nasilja u porodici i da zastupam tezu da se nešto promeni u Srbiji kada su u pitanju prava žena koje trpe nasilje, da makar budemo malo bliže Evropi po tom pitanju - rekla je Sindi nedavno.

Podsećamo, Ivana je krajem 2016. godine dobila Pavlovića na sudu povodom tužbe za nasilje u porodici, ali je sud tu presudu ukinuo i vratio predmet na ponovno suđenje.

- Moj bivši suprug je bio osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti -navela je prošlog leta Sindi, da bi se sada njene reči obistinile.

Stamenkovićeva već godinama nije u dobrim odnosima sa bivšim mužem, a Sindi je prošlog meseca izjavila kako se nada da će jednog dana ipak živeti sa naslednicom.

- Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja - rekla je tada.

Izvor: Kurir/Blic

Foto: RTV Pink Official- YouTube/Printscreen

Pogledajte još