LUNA KUKALA I PLAKALA IZ SVE SNAGE: Ponižavaju me kao kera, Žutu više poštuju od mene! (VIDEO)

0

Luna je napustila emisiju “Pitanja gledalaca”, zbog pitanja koja joj se nisu dopala

Luna Đogani napustila je prethodne noći Pitanja gledalaca, ljuta i besna zbog pitanja koja su joj postavljena.

Luna je prvo plakala u dvorištu gde ju je tešila Mina Vrbaški, koja se potom vratila u kuću jer je emisija nastavljena. Kod Lune je onda otišao Sloba Radanović, koji je skoro sat vremena pokušavao da je smiri, dok je ona kukala i plakala kako hoće da napusti Zadrugu i da se vrati svom savršenom životu napolju.

Ti nisi ništa loše uradila – rekao joj je Sloba.

Jesam, jesam, i sad ispaštam zbog toga! Ponižavaju me kao kera, bre! Svi mi se smeju! Kao ku*vu me ponižavaju! Emisija, šampanjac… Cela nacija mi se smeje! – govorila je.

Koga zabole?! Prekini da te brine šta drugi kažu – rekao je.

Ponižavaju me kao kera, kera više poštuju od mene! Žutu više poštuju od mene! Ceo život pazim da budem nekome uzor, da budem devojka normalna, da mi se dive, i da me neko ovako ponizi, bre! Zato što sam se zaljubila! Je l’ to moj najveći greh?!

Polako, polako… Vidi, tu sam ja – rekao je.

Hoću kući ništa me ne zanima, hoću svoj savršeni je*eni život! Što me je mama pustila, što su me pustili?! Ja nisam vaspitana za ovo, ne znam da se nosim sa svime, priznajem! – govorila je.

Slušaj me, svi oni unutra kad se saberu, nisu ni upola dobar čovek kao ti! – rekao je Radanović svojoj devojci.

Kasnije, otišli su u sudnicu, gde je Luna rekla Slobi da postoji jedna stvar koju traži od njega, a tiče se Kije Kockar.

Mogu samo da te zamolim jednu stvar? Kad hoćeš da mi kažeš: “Ej, Kristina mi je rekla ovo, Kristina me je pitala ovo, Kristina…” Molim te nemoj to više da radiš. Ja tebi verujem i volim te i nemoj više ništa da mi pričaš. Svaki kontakt i odnos koji imaš sa njom imaj kad ja nisam tu i nemoj da mi ga prenosiš. Ja te podržavam u svemu što radiš. Nemoj da misliš da ja tebi nešto branim. Ništa me ne zanima! Imaj svoje mišljenje u glavi, radi po svom osećaju – rekla mu je Luna, a on je pristao.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Officialn-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.