LUNA KUKALA I PLAKALA IZ SVE SNAGE: Ponižavaju me kao kera, Žutu više poštuju od mene! (VIDEO)

Luna Đogani napustila je prethodne noći Pitanja gledalaca, ljuta i besna zbog pitanja koja su joj postavljena.

Luna je prvo plakala u dvorištu gde ju je tešila Mina Vrbaški, koja se potom vratila u kuću jer je emisija nastavljena. Kod Lune je onda otišao Sloba Radanović, koji je skoro sat vremena pokušavao da je smiri, dok je ona kukala i plakala kako hoće da napusti Zadrugu i da se vrati svom savršenom životu napolju.

- Ti nisi ništa loše uradila - rekao joj je Sloba.

- Jesam, jesam, i sad ispaštam zbog toga! Ponižavaju me kao kera, bre! Svi mi se smeju! Kao ku*vu me ponižavaju! Emisija, šampanjac... Cela nacija mi se smeje! - govorila je.

- Koga zabole?! Prekini da te brine šta drugi kažu - rekao je.

- Ponižavaju me kao kera, kera više poštuju od mene! Žutu više poštuju od mene! Ceo život pazim da budem nekome uzor, da budem devojka normalna, da mi se dive, i da me neko ovako ponizi, bre! Zato što sam se zaljubila! Je l' to moj najveći greh?!

- Polako, polako... Vidi, tu sam ja - rekao je.

- Hoću kući ništa me ne zanima, hoću svoj savršeni je*eni život! Što me je mama pustila, što su me pustili?! Ja nisam vaspitana za ovo, ne znam da se nosim sa svime, priznajem! - govorila je.

- Slušaj me, svi oni unutra kad se saberu, nisu ni upola dobar čovek kao ti! - rekao je Radanović svojoj devojci.

Kasnije, otišli su u sudnicu, gde je Luna rekla Slobi da postoji jedna stvar koju traži od njega, a tiče se Kije Kockar.

- Mogu samo da te zamolim jednu stvar? Kad hoćeš da mi kažeš: "Ej, Kristina mi je rekla ovo, Kristina me je pitala ovo, Kristina..." Molim te nemoj to više da radiš. Ja tebi verujem i volim te i nemoj više ništa da mi pričaš. Svaki kontakt i odnos koji imaš sa njom imaj kad ja nisam tu i nemoj da mi ga prenosiš. Ja te podržavam u svemu što radiš. Nemoj da misliš da ja tebi nešto branim. Ništa me ne zanima! Imaj svoje mišljenje u glavi, radi po svom osećaju - rekla mu je Luna, a on je pristao.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Officialn-Printscreen/Youtube

Pogledajte još