POČINJE NOVI CIKLUS UŠĆE MOTIVACIONIH GOVORA: Predavanje Vasila Hadžimanova 28. marta

Na zadovoljstvo publike koja je redovno pratila sedam predavanja održanih tokom 2017. godine, UŠĆE Shoping Center i Centar za lični razvoj „LEPO MI JE“ nastavljaju da dalje razvijaju projekat i šire zajedničke vrednosti koje neguju saosećajnost, hrabrost, rad na sebi i entuzijazam.

Uz poruku projekta „Lepo mi je, jer tako želim“ svakog meseca, istaknuti pojedinci, poznati široj javnosti po svojim ličnim i profesionalnim ostvarenjima, govoriće na važne životne teme i svojim primerima i savetima motivisati i inspirisati publiku.

-U 2017. smo želeli posetionica da ponudimo jednu drugačiju dimenziju iskustva i da ih podstaknemo da uživaju u malim stvarima koje život čine lepšim, kao i da zadovoljstvo pronađu u radu na sebi. Puna sala bioskopa Cineplexx i osmeh na licima ljudi u publici, na svakom predavanju su nam pokazali da bi realizaciju projekta trebalo nastaviti i u ovoj godini i zato sa zadovoljstvom pokrećemo novi ciklus, u saradnji sa Centrom za lični razvoj „LEPO MI JE“ – ističe Nevena Martinović, PR UŠĆE Shopping Centera i dodaje da će karte za predavanje posetioci moći da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Izbor tema i predavača će i ove godine biti raznovrstan, u skladu sa različitim interesovanjima i potrebama publike.

-Razumemo da svako od nas motivaciju i inspiraciju posmatra iz različitih uglova i pronalazi na razlčitim mestima. Neko voli umetnost, neko nauku, drugi poslovne ili sportske teme. Zato ćemo i ove godine za predavače izabrati posebne ljude koji su svojim primerima pokazali da je u životu sve moguće ako tako odlučimo i da nam može biti lepo, jer smo tako poželeli, bez obzira kojom oblašću se bavili – navodi Milica Stojiljković, autor i jedan od organizatora projekta i osnivač Centra za lični razvoj „LEPO MI JE“.

Pogledajte još