DOBIO SI MENE, VREDIM DUPLO VIŠE OD ONOGA ŠTO SI IZGUBIO: Luna tešila Slobu nakon priznanja da ga zbog razvoda napolju čekaju veliki dugovi! (VIDEO)

Luna Đogani prethodne noći bila je na ivici nervnog sloma, pa je skoro sat vremena plakala. Razlog je gostovanje Kije Kockar i Slobe Radanovića u emisiji "Amidži šou", potom šampanjac koji su dobili kao nagradu za oboren rekord u gledanosti, a na kraju su je dotukla pitanja gledalaca.

Sloba je izašao da je teši, a nakon što se smirila imali su razgovor na temu toga šta su izgubili zbog veze u koju su ušli. Tačnije, Sloba je započeo razgovor na tu temu, rekavši kako je zbog nje ostao bez svega što je imao, te da nema pojma šta ga čeka napolju.

- Znaš i sama kako sam ja ušao ovde, znaš i sama da ja kada odavde izađem nemam ništa. Znaš da ja ovde nemam honorar, da sam ja ovde za kur*evo zdravlje! Znaš i sama da kada izađem napolje ne znam šta će sa mnom biti... Svi meni kažete "ti si ovo, ti si ono, ti si kao zvezda", ali ne... To je sve relativno. Meni niko ništa ne može da garantuje. Ja ne znam da li će neko da stane iza mene, bilo ko! Kapiraš? Ja ne znam da li ću imati mogućnosti da se izborim za to što želim. Ja napolje kada izađem, ja sam u dugovima, sto puta sam ti to rekao da će mi u početku biti malo teže i da jednostavno i tebe pripremim na sve to. Kapiraš šta sam ti sve pričao za te sve stvari? - rekao je Sloba.

- Ali imaš mene! - rekla je Luna.

- Ja imam da odem kod svojih roditelja, uvek, ja sam to sam to od početka rijalitija imao. Ja nemam više svoj je*eni telefon, nemam svoj kompjuter, sve što je bilo moje nemam. Kapiraš? Okej, ja sam uradio to što sam uradio, ali nekome se digao ku*ac za taj moj telefon! Kapiraš? To je sitnica jedna. Je*ena sitna stvar, a ima dosta krupnijih stvari. Pogledaj, ništa nemam! Imam svoje roditelje, i to što oni imaju. Imam taj talenat, imam tu neku popularnost je*enu. I ko zna kakva je to popularnost... I ko zna na osnovu čega sam ja popularan. Niko neće da mi garantuje da ću tu je*enu nagradu da osvojim, ništa tu niko ne može da mi garantuje. Ja sam na to sve spreman, ja pričam to "ja kad izađem napolje ja ću da snimam spot, pesmu, ludilo"... Ja bi to voleo da uradim, ali samo što nisam u mogućnosti da to uradim. Sve ovo što sam uradio ovde sam uradio svesno, samo da bih bio sa tobom. Ovo smo sve zajedno uradili, zbog nas! - rekao je Sloba.

- Ja verujem u sudbinu, ja verujem u Boga, ja znam da je Bog tebi ovo sve ovako namestio! Ti bi izašao davno da je nisam ušla ovde, ti ne bi dugo ostao... Eto, tri meseca, lupam! Izašao bi odavde i nastvio bi svoj život, imao bi telefon za koji pričaš, imao bi laptop, imao bi stan, auto, telefon, svoje pare, sve bi imao. Vratio bi se svom životu, imao bi sve to što si sada izgubio, ali ne bi bio srećan! - rekla je Luna

- Ja sve to znam... - odgovorio je Sloba.

- I opet bi se osećao svaki je*ni dan kao što si se osećao! - rekla mu je Luna.

- Je l' ti bilo lepo? Jesi uživao u svim tim stvarima koje si izgubio? Jesu te one činile toliko srećnim?! - pitala ga je Luna.

- Ne - odgovorio je Sloba.

- Sve si to izgubio. Sve. Dobio si mene, i duplo više od svih tih stvari koje si izgubio. Veruj mi, videćeš! Duplo više si dobio. Jer, ja sam sa tobom, ja isto ne mogu da ti garantujem da ću zarađivati puno para, možda je meni sada ovo donelo minus, baš neću moći sada da radim, možda me ljudi neće angažovati reći će: "Vidi ova ljubavnica", "uzela je nekom muža"... Razumeš? Ja sam sebi možda us*ala posao. Ja sam sebi možda usrala mnogo toga u životu zbog tebe, ali ja sam sutra sa tobom spremna da živim na ulici ako treba. Samo sa tobom. Ja ću svoj telefon da dam, pokloniću ga, daću i lap top, i kuću i stan i auto. I sve. Ja samo hoću da budem sa tobom! - ubeđivala ga je Luna.

- Ja ti to upravo i govorim, da sam ja ovo sve svesno uradio. Ja sam sebi svesno napravio pakao od života da bih bio sa tobom. A i ti isto - rekao je Sloba.

- Ja što ne mogu da se nosim sa ovom situacijom, što ne mogu da slušam komentare ne znači da se kajem. Meni niko nije kriv za ovo što se sada ovako osećam - rekla je Luna.

- Ja sam spreman na sve samo da bih bio sa tobom! - rekao je Sloba.

Pogledajte kompletan razgovor:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još