GAGI UBEĐEN U ĆERKINU POBEDU U "ZADRUZI": Lunu podržava 98 odsto ljudi!

Iako je veza Lune Đogani sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem u "Zadruzi" naočigled njegove supruge Kije Kockar podigla veliku prašinu među gledaocima ovog rijalitija, mnogi veruju da im se desila prava ljubav.

Ipak, njihova veza je osim nežnosti i strasti pokazala i drugu stranu, te je za samo šest meseci bila ispunjena mnoštvom nesuglasica i svađa. Međutim, oni to pripisuju nalagodosti pred kamerama, dok stanovnici Bele kuće Lunu smatraju za najiskrenijeg ukućanina.

Zbog svega toga, Gagi Đogani smatra da titulu pobednika ovog rijalitija i nagradu od 50.000 evra zaslužuje upravo njegova starija ćerka, modna blogerka Luna, a tim povodom oglasio se i na mrežama:

- Prave od tebe pobednika!  Samo to treba izdržati! Jak je pritisak! Svi pričaju o tebi, koliko si dobra i jaka devojka. Kako se boriš od svih napada. Oni ne znaju da je to psihičko zlostavljanje! Ja znam za tebe, Lunči! Tebe ne zanima pobeda, niti novac! Ti voliš da budeš voljena, da te Sloba voli. Volimo te, nas 98% - napisao je Gagi u objavi na Instagramu

Podsećamo, Luna je sinoć celu noć plakala, jer je emisija " Ami G Show" u kojoj su gostovali Kija i Sloba bila najgledanija od početka emitovanja, te su zbog toga gledaoci "Zadruge" još uvek zakonitim mladencima postavljali nezgodna pitanja.


Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Instagram/gagidjogani

Pogledajte još