NAKON DVA POBAČAJA KONAČNO ĆE POSTATI MAMA: Slađa Alegro progovorila o vantelesnoj oplodnji

Nakon toga, pevačica je ushićeno priznala da je u drugom stanju i time dala nadu mnogim ženama širom zemlje da ne odustaju od pokušaja da se ostvare kao majke, budući da je njoj to pošlo za rukom u 38. godini.

Iako su mnogi spekulisali o tome da je pevačica ovoga puta ostala u drugom stanju uz pomoć vantelesne oplodnje, ona je to u poslednjem intervjuu porekla.

- To nije istina. Kao i prethodna dva puta, zatrudnela sam prirodnim putem. Zoranu i meni nikada nije bio problem začeće, već održavanje trudnoće koja se uvek prekidala iz nerazjašnjenih okolnosti. Zato sam u januaru prošle godine, po preporuci svoje prijateljice Seke Aleksić, posetila privatnu kliniku specijalizovanu za vantelesnu oplodnju i održavanje trudnoće. Tamo sam imala priliku da se detaljno pregledam i sa lekarima posavetujem zašto mi se to dešava. Glavni uzrok svega videla sam u urođenoj trombofiliji, zgrušavanju krvi, međutim dobila sam objašnjenje da ukoliko se urednom terapijom testira, ona ne može da utiče na opstanak ploda - počela je svoju priču Slađa, a zatim dodala da je promenila životne navike u potpunosti:

- Istog momenta sam promenila ishranu, počela sam da vežbam i radim na jačanju svog organizma. Redovno se pridržavam svih saveta i očigledno je to sve zajedno urodilo plodom - izjavila je ponosna trudnica.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/sladja.allegro

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.