Za subotu, 24. april 2010.

BEOGRAD, 24. aprila 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje su posvetili političkim i ekonomskim temama.

ALO - "Presudio mu dug od 29.000 evra!", o pozadini zločina u automobilu Vlade Srbije.

BLIC - List piše o tome da je Priština isključila srpske mobilne operatere: "Srbi u enklavama odsečeni od sveta". Poznati muzičar se oglušio o zabranu "Bregović gradi na zapečaćenom gradilištu". O tome da Vašington razvija novo naoružanje "SAD lansirale kosmički superavion".

VEČERNJE NOVOSTI - "Rezvizor na popravnom" list prenosi da prijave Državne revizorske institucije moraju na dopunu. "Dugovi i kamata povukli obarač" o tome šta stoji iz ubistva i samoubistva na Novom Beogradu. Ministar za državnu upravu i lokalnu samouptavu Milan Marković "Ostavke su nas kočile".

DANAS - List objavljuje intervju sa predsednikom kompanije Ist point Zoranom Drakulićem pod naslovom "Tek ulazimo u period krize". O boravku predsednika Borisa Tadića i ministra Mlađana Dinkića u Nišu "Srbija ima plan izlaska iz krize". List saznaje u crkvenim krugovima da je "Sinod utvrdio odgovornost Artemija".

KURIR - O ubistvu i samoubistvu na Novom Beogradu u tekstu pod naslovom "Vozač ispalio četiri hica u grudi bivšeg šefa"

POLITIKA - O reformi poreskog sistema: "Minimalac bez poreza". Povodom odluke suda o slučaju Brankice Stanković "Sukob izvršne i sudske vlasti". O Srbima povratnicima na Kosovo "Još jedna izolacija za Srbe na Kosmetu".

PREŠ - List piše o istrazi o paljenju Ambasade SAD uz izjavu bivšeg komandanta Žandarmerije Borivoja Tešića "Stiglo je naređenje, povlači se!".

Pogledajte još