Spring To Life: Danas razgovaramo o bezbednosti dece na internetu, nastupaju balerine, dečiji hor i radionice

Nakon nekoliko dana pauze zbog veoma hladnog vremena, danas nastavljamo sa programom i pozivamo vas da nam se pridružite ispred UŠĆA.

Pozivamo sve roditelje da nam se od 16h pridruže ispred Fuzetea Flower Wall gde će Jelena Radović, Leca Shargarepica, govoriti o bezbednosti dece na internetu.

Od 17h sledi radionica pravljenja krpenih lutaka i slikanje sprejom u Oazi za dame, a na bini će nastupiti balerinince Drine Pešić.

Od 18h na bini ćemo slušati dečiji hor "Ostrog".

U 19h pridružite nam se na muzičkoj radionici "Raspevana kuća".

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Dođite da zajedno uđemo u najlepše godišnje doba – proleće!

Pogledajte još