ISKRENO: Gagi Đogani priznao šta je bio prinuđen da uradi zbog Lune!

Denser je svoje mišljenje pokušao da iznese kroz status u jednoj Fejsbuk grupi, ali je naišao na otpor Kijinih fanova.

- Napisao sam da Sloba nije malouman, nije kreten da može tek tako da mu jedan bračni savetnik rasturi nešto što se gradilo šest meseci i što se pretvorilo u jaku ljubav. Taj moj komentar je zasmetao Kijinim fanovima, jer sam ja njen tata i svaki moj komentar je jači, nego od bilo kog Luninog fana, iako njih ima dosta. Prijavili su me da imam lažni profil i tako me izbacili iz grupe - kaže Gagi i otkriva da je bračnog savetnika i sam posećivao sa bivšom ženom kada su shvatili da im je brak pred pucanjem:

- Naravno da smo išli kod bračnog savetnika. Kada je bila faza razvoda, onda smo potražili stručnu pomoć. Ne bih mnogo detaljisao o tim susretima sa savetnikom, ali kada nema ljubavi, kada se ugase emocije, ne može vam pomoći nijedan bračni savetnik da sačuvate brak. Može samo da smiri situaciju i da se mirno rastanemo. Oni su tu da nam pokažemo gde smo grešili i zašto je brak propao.

- Mi i dan danas imamo dobar odnos zahvaljujući bračnom savetniku, jer on ne pomaže parovima da sačuvaju brak, već im govori i kakav odnos treba da imaju nakon razvoda. Anabela i ja smo imali dosta seansi gde smo razgovorali kakav odnos treba imati prema deci posle razvoda. Mi smo shvatili da moramo što pre da se vratimo u normalne odnose zbog dece, jer ona nisu kriva za naš razvod. Sam razvod deci teško padne i treba im objasniti kako će život teći dalje, da ćemo imati druge partnere, da je sve to normalno i da je to život - kaže Gagi.

On ističe i to da mu je drago što je Luna popravila odnose u porodici, a da ona ni sama toga nije svesna.

- Đole se pomirio sa Anabelom pre dvadesetak dana. Luna nas je sve sada povezala. Veliki atak je na našu porodicu zbog Lune, svima je nama teško i mislim da je sada trenutak da se svi držimo zajedno. Svi smo stali na stranu Lune i dajemo joj veliku podršku. Anabeli mnogo znači što Đole pruža podršku Luni, to mi je rekla, i da će sada sve biti kako treba među njima.

Izvor: Alo.rs

Foto:gagidjogani/Instagram

Pogledajte još