OVO JE PRAVI RAJ: Aleksandra Radović u obećanoj zemlji pevala kod Zverke iz serije “Seks i grad”!

0

Pevačica je istakla da se oseća kao u raju, jer se na svakom koraku sluša sjajna muzika.

U The Cutting Room-u, njujorškom klubu čiji je suvlasnik slavni glumac Kris Not(poznat, između ostalog, po ulozi Džona Džejmsa Prestona, odnosno Zverke iz serije “Seks i grad”), za goste različitih nacija pevala je Aleksandra Radović.

– Zverkin klub je prelep prostor. Ljudi raznih nacija pevali su i plesali uz moju muziku i osetilo se da su istinski radosni – prenela je prve utiske popularna pevačica.

Takođe, na prvom nastupu koji je imala 15. marta u Majamiju pevačica je osetila dobrodošlicu, budući da je u publici bilo i nekoliko poznatih lica. Među njima bio je i slavni srpski teniser Nenad Zimonjić sa suprugom Minom.

– Imala sam sreće da se već prvog dana sretnem sa prijateljima koji žive u Majamiju ili su tu poslovno, baš kao i ja. Na moj prvi nastup došao je Nenad Zimonjić sa suprugom i prijateljima, pa smo ostali i nakon koncerta da se družimo i provodimo uz dobru muziku – kaže ona.

 

Aleksandra se u Americi oseća kao u raju jer, kaže, na svakom koraku se sluša sjajna muzika! Najviše vremena provodi u Čikagu, gde je ostvarila i neke svoje snove.

– U Čikagu smo već nekoliko dana, prijatelji nas vode svuda i zaista imam priliku i da upoznam grad. Oduvek sam želela da odem u Ameriku i slušam fank, bluz i soul. Ovde su na svakom uglu sjajni barovi sa vrsnim muzičarima i pevačima. Za nas muzičare je to pravi raj – ističe ona.

Sasvim neplanirano, Aleksandra je kao gost u jednom klubu uzela mikrofon i zapevala sa čuvenim bendom koji je pratio i brojne svetske zvezde.

– Slučajno i spontano desilo se i da zapevam sa bendom “Majka Vilera”. Rekli su mi da je Šinejd O’Konor pevala sa njima kao gost negde na kraju svoje tragične karijere – kaže Aleksandra.

 

Ona potvrđuje i ono što većina muzičara kaže – da se muzika sluša srcem i da nije bitno kojim jezikom se peva.

– Ponosna sam što sam stekla nove poštovaoce moje muzike i glasa među Amerikancima, Italijanima, pa čak i Japancima. Rekli su mi nakon koncerata da nisu razumeli ni reč pesama, ali da su egzaltirani muzikom i interpretacijom – rekla je ona i ne pokušavajući da sakrije oduševljenje.

Ipak, Aleksandra ne bi volela da živi tamo.

– Utisaka je mnogo i divno je što sam videla i ovaj deo sveta i doživela nešto novo. Međutim, ja sam orijentisana ka Evropi, jer ovde vlada neki potpuno drugačiji stil života, kultura i navike – zaključila je ona.

 

Izvor: glossy.espreso.rs

Foto: alexandraradovic/ Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.