Spring To Life: Danas na programu razgovor sa life-coachom i dečija radionica

Juče su na platou ispred UŠĆA roditelji imali priliku da razgovaraju sa Jelenom Radović, Lecom Shargarepicom, o bezbednosti dece na internetu. Jelena Radović je sociolog, marketar i neko ko se dugo vremena bavi predavanjima na teme "Zaštita dece na internetu", "Cyberbulling", "Šta naša deca prate na internetu", "Kako monetizovati vreme provedeno na internetu", "Komercijalna upotreba društvenih mreža"... U poslednje vreme, pored komercijalizacije interneta, jedna od glavnih tema je upravo zaštita dece na internetu. A kako bi se deca sama zaštitila, prvenstveno smo mi ti koji bismo morali znati kako da ih zaštitimo, kako da ih posavetujemo i da ispratimo trendove koje deca prate. Ovakva predavanja su društveno i socijalno odgovorna i trebalo bi ih sprovoditi u mnogo većem obimu. Deca mnogo više znaju od roditelja kada je ovaj segment u pitanju, ali su opet, dovoljno neiskusna da bi u svakom trenutku snašla. Roditelji su ti koji treba da preduzmu kacije pre nego što se morati reagovati na reakciju. Tema predavanja ka roditeljima, ai ove radione je upravo ta - naučite šta deca rade na internetu kako biste mogli da ih zaštitite. Pratite trendove kako biste mogli da ih usmerite. Pratite samu decu kako biste mogli da reagujete. Takođe, nasilje na internetu, koje se sve češće prenosi u stvaran život i obratno, je sastavni deo svakog predavanja i radioni. Na ovaj način se i roditeljima, a i deci predstavljaju vrste nasilja i koliko su one prisutne na internetu. Ideja je predočavanje roditeljima ono sa čime se deca susreću svaki dan.

U Oazi za dame održana je radionica pravljenja krpenih lutaka i slikanje sprejom.

Prisutne su oduševili nastupi balerinica Drine Pešić i dečijeg hora "Ostrog". Za kraj programa održana je muzička radionica "Raspevana kuća".

Danas od 17h u Oazi za dame možete prisustvovati razgovoru sa life-coachom Ivanom Mihajlović.

Najmlađe pozivamo u dečiji kutak gde će se od 17h održati radionica igraonice "Biberče".

 

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Pogledajte još