Prvi Kids&Teen Fashion Selection 31. marta i 1. aprila u Belexpocentru

31. marta i 1. aprila u Belexpocentru predstaviće se DexyCo Kids, Menda, Carter’s, Osh Kosh, Tom Tailor, Kanz, Marcelin, Panter, koji će pred letnju sezonu mamama i tatama pokazati šta su najnoviji trendovi u garderobi za decu i tinejdžere.

Na humanitarnoj reviji Kids for Kids mali manekeni modne agencije Select poneće modele uglavnom domaćih proizvođača dečije garderobe (St. George, No No Club, Only 4 Kids, Domino Kids, Panter) i brenda Monsoon. Modeli sa revije Kids for Kids biće donirani Centru za zaštitu dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Mališani će imati prilike da se uvere da i za njihove kućne ljubimce postoji dizajnerska garderoba, koju će,sa kucama na modnoj pisti, predstaviti dizajnerka Irena Atanasković Hrnjak, a izabraćemo i lice sa naslovnice tinejdžerskog magazina "Hej".

Sa svojom decom modnom pistom na Kids&Teen Fashion Selectionu prošetaće pevačica Ivana Peters, voditelj Dejan Pantelić, Dr. Feelgood, a sa svojim kućnim ljubimcima Anabela Atijas, Katarina Šišmanović, glumci Ljubomir Bulajić i Uroš Jovčić, Tijana Stojisavljević, Anja Mit, Tina Ivanović, Nina Lečić, Sonja Vuksanović i mnogi drugi.

Ono što Kids&Teen Fashion Selection čini posebnim je izuzetno bogat i atraktivan program aktivacija i animacija za posetioce. U saradnji sa izdavačkom kućom „Vulkan“, u njihovom čitalačkom kutku formiranom specijalno za Kids&Teen Fashion Selection, knjige će potpisivati i družiti se sa posetiocima Milan Inić Yasserstain i Luka Raco. Oni koji vole adrenalin moći će da isprobaju stenu za freeclimbing, dok će oni skloniji mirnijim zanimacijama imati priliku da se okušaju u kulinarskim veštinama sa udruženjem Mali kuvari, da se zabave, druže i edukuju o zdravlju sa Dr Feelgoodom, da nauče kako da oslikaju lice.

Kako moda neizbežno ide uz dobar izgled, frizer Miki Panjković na Kids&Teen Fashion Selectionu pomagaće ćerkama da isfriziraju svoje mame. Nisu zaboravljeni ni mališani koji vole muziku i ples, kojima će plesne pokrete pokazivati i sa kojima će đuskati drugari i vršnjaci iz predškolske ustanove Happy Kids, a devojčice će imati priliku da se oprobaju kao čirlidersice sa plesnim klubom Red Star. Za one nešto starije, u Belexpocentru će biti dostupan gejming korner, dok će youtuber Dex održati radionicu i predavanje o vlogovima.

Ulaz na Kids&Teen Fashion Selection 31. marta i 1. aprila je slobodan.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.