Spring To Life: Danas na programu vežbanje, ženske priče, dečija radionica i nastup hora

Juče su dame u svom kutku učestvovale u radonici pletenja.

Najmlađi su uživali u radionici Kreativnog centra, a svi zajedno za kraj programa u nastupu muzičke radionice "Imaginarium".

Danas od 14h naši prijatelji iz Sport Visiona organizuju vežbanje. U pitanju je "Sport Vision Challenge by Under Armour" - pravi izazov za sve ljubitelje fitnesa. Reč je o pripremnim treninzima, sledeći će se održati u petak, koji su uvertira za finalni challenge koji će se održati u subotu ispred UŠĆA.

Od 17h u Oazi za dame sa vama će razgovarati Sonja Ađančić, trener ličnog razvoja. Otvorenost uma, misli koje svesno biramo kao i emocije koje prepoznajemo privlače sve one dobre stvari u naš život, i čine da sa lakoćom živimo i postižemo sve što zamislimo, kaže Sonja Ađančić. Kada je napustila posao u prosveti, počela je da radi ono što voli, a svoj rad zasniva na metodi dubinskog koučinga. Sonja Ađančić veruje da rad na sebi otvara jedan novi prostor i poziva osobu na visok stepen iskrenosti misli i osećanja. Od kada zna za sebe zanimala ju je dubina života, tražila je smisao u onome što se dogadja. Odatle potiče njena tendencija da istražuje sebe i svet oko sebe, da unapredjuje svoj život i život ljudi oko sebe. Sonja Ađančić je dugi niz godina sticala znanja iz oblasti ličnog rasta i razvoja, a danas radi kao trener ličnog razvoja po prepoznatljivim metodama dubinskog koučinga.

Takođe od 17h organizujemo ženske priče "Na čaju sa..." powered by Fuzetea, a priče će voditi Milica Bursać i Snežana Dakić.

U dečijem kutku od 17h "Baš dobra priča" predstaviće specijalno dizajniranu igračku koja odvaja decu od mobilnih telefona i tableta.

Za kraj programa, od 18h, na bini će nastupiti dečiji hor fondacije "Laza Kostić".

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.