Spring To Life: Druženje sa Vesnom Dedić, radionica za dame i decu i salsa žurka danas ispred UŠĆA

Juče smo vežbali u okviru "Sport Vision Challenge by Under Armour" koji je pravi izazov za sve ljubitelje fitnesa. Reč je o pripremnim treninzima, sledeći će se održati u petak, koji su uvertira za finalni challenge koji će se održati u subotu ispred UŠĆA.

U Oazi za dame sa prisutnima je razgovarala Sonja Ađančić, trener ličnog razvoja. Sonja Ađančić je dugi niz godina sticala znanja iz oblasti ličnog rasta i razvoja, a danas radi kao trener ličnog razvoja po prepoznatljivim metodama dubinskog koučinga.

I juče su prisutni imali priliku da učestvuju u ženskim pričama u okviru segmenta "Na čaju sa..." powered by Fuzetea a priče su vodile Milica Bursać i Snežana Dakić.

U dečijem kutku najmlađi su imali priliku da vide specijalno dizajniranu igračku koja odvaja decu od mobilnih telefona i tableta u organizaciji "Baš dobra priča".

Za kraj programa, nastupili su dečiji hor fondacije "Laza Kostić".

 

Danas od 16h u okviru segmenta "Na čaju sa..." powered by Fuzetea sa vama će se družiti Vesna Dedić.

 

U Oazi za dame, powered by Eucerin, sa vama će o roditeljstvu razgovarati Jelena Sekulić, life coach.

Takođe od 17h, najmlađi mogu da uživaju u dečijem kutku u okviru igraonice "World of Play and Fun".

Od 18h na bini će nam se predstaviti hor OŠ "Nadežda Petrović", a od 18:30 uživajte u osnovima salse i salsa žurki kluba "Timbao".

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.