Spring To Life: Danas na programu vežbanje, razgovor sa NLP stručnjakom, dečija radionica i muzički program

Juče se u okviru segmenta "Na čaju sa..." powered by Fuzetea sa prisutnima družila novinarka i spisateljica, Vesna Dedić. Razgovarali o knjigama kao načinu opuštanja, o snazi ženstvenosti i ljubavi.

U Oazi za dame, powered by Eucerin, sa damama je o roditeljstvu razgovarala Jelena Sekulić, life coach.

Najmlađi su u dečijem kutku uživali u igraonici "World of Play and Fun".

Na bini nam se predstavio hor OŠ "Nadežda Petrović", a od nešto kasnije plesne korake salse pokazali su nam članovi kluba "Timbao".

Danas od 14h nastavljamo sa besplatnim treninzima by Sport Vision. "Sport Vision Challenge by Under Armour" je pravi izazov za sve ljubitelje fitnesa. Reč je o besplatnim pripremnim treninzima koji su uvertira za finalni challenge koji će se održati u subotu od 13h ispred UŠĆA.

Od 16h u segmentu "Na čaju sa..." powered by Fuzetea, kod zida od cveća, sa zainteresovanima će razgovarati Zoran Drobnjak, NLP stručnjak. On će nam predstaviti 5 koraka do prelepog života i kako kaže recept za ovako ispunjen život je mnogo lakši nego što nam se na prvi pogled čini.

U Oazi za dame powered by Eucerin, od 17h, družićemo se sa Gordanom Cvijanović, aromaterapeutom.

Najmlađe će u dečijem kutku od 17h zabavljati Kreativni studio Jelena Cvejin.

Na bini, od 18h, slušaćemo Bend "Bonfire", a od 19h Muzički centar "Piccolo".

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.