ZAVRŠIČE U URGENTNOM NAKON PRVOG SEKSA VAN ZADRUGE? Luna otkrila kakav je Sloba u krevetu! (VIDEO)

Zadrugari su, naime, imali priliku da gledaju video-klipove na kojima ogovaraju jedni druge ili pričaju o nekim interesantnim temama, ali van stola i grupe za istim.

Ono što je privuklo pažnju jeste razgovor Lune Đogani i Milana Miloševića. Milan je iskoristio priliku da proveri kako je imati odnose pred kamerama, jer smatra da nijedan muškarac pod tim uslovima ne može da pokaže ono što zna. Luna je bila raspoložena za takvu vrstu razgovora, pa je rekla da se ona uopšte ne žali.

- Znaš kad ja njemu kažem: "Jao, ljubavi, kako si ti dobar u seksu..." A on: "Molim?! Tek ćeš ti da vidiš!" Kaže: "Kad te budem lansirao do plafona!" - rekla je Luna, a čulo se na puštenom snimku.

- E onda je Luna rekla tek će da vidi, jer je prezadovoljna. Šta će tek biti kad izađu! I onda sam ja rekao kad budem pisao prvi tekst o njima Luna završila u Urgentnom nakon prve provedene noći van rijalitija - rekao je Milan.

- Milan je sve rekao, ja ne moram ništa da kažem! Milan je kriv za sve, on uvek izvuče iz mene najgore - kazala je Luna.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.