MONSTRUOZNE PRETNJE UPUĆENE ANABELI ATIJAS: Mučno mi je da pričam o tome

Ovaj bračni par sumnja da iza svega stoji bivša Andrejeva partnerka Jasmina Skender, koja je navodno poruke slala sa lažnog Instagram profila, predstavljajući se kao "Seval Demircioglu".

Sve je počelo tako što je Anabelina obožavateljka S. V. koja živi u Izraelu, na društvenim mrežama izrazila podršku pevačici i njenoj ćerki Luni koja se takmiči u rijalitiju. Tada je Jasmina poslala nekoliko poruka S. V. optužujući je da je ona zapravo Anabela i da se lažno predstavlja. "Kurir" je kontatkirao ovu devojku koja je posvedočila da se dopisivala sa Skenderovom.

- Nisam ni slutila da će ovoliko daleko otići stvari. Meni je u početku bilo zanimljivo jer je Jasmina opsednuta Anebelom, pa sam htela da se našalim sa njom. Uporno mi je pisala poruke na Instagramu kako sam ja Anabela i da se krijem iza lažnog profila. Ja sam joj napisala da nisam Anabela, ali nije vredelo. Ona i dalje tako misli. Nakon što sam sa njom završila konverzaciju, počele su da mi stižu poruke od nekoga ko se predstavlja kao Seval Demircioglu. On je, misleći da sam ja Andrej, napisao sledeće: Atijas, je*o ti mamu svoju, ja ti pišem glavom i bradom. Naći ću te u Sarajevu, dete ti je*em i tu Goraždansku ku*vu Anabelu. Zažalićeš kad si kročio na bosansko tlo, majku li ti je*em. Jarane, čekaće te Faco, Keljimendi i još neki od Turkovića da te nag*zimo, pošto ti voliš da gu*iš po Fejsbuku i da psuješ šiptarske majke. Mi ćemo tebe silovati! Kunem ti se, nećeš znati šta te snašlo, ni kad, ni gde! Nag*ziću ti Blankicu". Ja sam sve ovo prosledila Anabeli - rekla je S. V. za "Kurir".

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

Nakon što im je obožavateljka dala poruku u kojoj se preti njihovoj ćerki Blankici, Andrej se oglasio na svom Instagram profilu i poručio svojoj bivšoj partnerki Jasmini, optužujući je ona stoji iza ovoga i da bi trebalo da je bude sramota.

- Jasmina Skender, sledeći put kad budeš pretila, uradi to sa pravog profila. Pominješ da ćeš da siluješ dete od četiri godine. Stidi se - napisao je Anabelin suprug.

Pozvali smo i pevačicu da prokomentariše ove brutalne pretnje, ali ona nije mogla o tome da priča.

- Tačno je da je stigla preteća poruka, ali mi je zaista mučno da pričam o tome. Razumite me - rekla je Anabela za "Kurir".

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/anabelci

Pogledajte još