Spring To Life: Subota u znaku zdravog života, dečijih i radionica za dame, muzike i zabave

Juče od 14h još jednom smo vežbali ispred UŠĆA by Sport Vision. "Sport Vision Challenge by Under Armour" je pravi izazov za sve ljubitelje fitnesa. Reč je o besplatnim pripremnim treninzima koji su uvertira za finalni challenge koji će se održati danas od 13h ispred UŠĆA.

U segmentu "Na čaju sa..." powered by Fuzetea, kod zida od cveća, sa zainteresovanima je razgovarao Zoran Drobnjak, NLP stručnjak. On nam je predstavio 5 koraka do prelepog života i kako kaže recept za ovako ispunjen život je mnogo lakši nego što nam se na prvi pogled čini.

U Oazi za dame powered by Eucerin, družili smo se sa Gordanom Cvijanović, aromaterapeutom i čuli sjajne savete kako nam aromaterapija može pomoći.

Najmlađe je u dečijem kutku zabavljao Kreativni studio Jelena Cvejin.

Muzički program na bini upotpunili su bend "Bonfire" i Muzički centar "Piccolo".

Danas od 13h okviru "Sport Vision Challenge by Under Armour" vežbamo u finalniom challengu.

Od 17h u Oazi za dame by Eucerin očekuje vas Make up radionica.

U isto vreme u dečijem kutku najmlađi mogu da učestvuju u aktivacijama igraonice "Moj grad".

Ispred zida od cveća, u okviru "Na čaju sa..." powered by Fuzetea od 17h, svi zainteresovani mogu da razgovaraju sa Ljiljanom Jagodić, psiholog & life coach-em.

Na bini će nas od 18h zabavljati Bend Skadrilla, a od 19h Škola gitare "Gitaristika".

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Pogledajte još