MARIJA ŠERIFOVIĆ: Nemam tip muškarca ili žene, reagujem na ljudsku energiju

- Nemam pojma, možda se i desi. Mada kada ljubav postoji, smatram da papir kao papir kasnije može da napravi samo problem. Ne daj bože. Imati proslavu kao venčanje i tako obeležiti ljubav je ono što hoću da se dogodi. Što da ne. Kada se budem venčala, znam kako će izgledati taj događaj, biće fantastično. Biće na plaži u Malibuu u Los Anđelesu. Ne bih se venčala u Las Vegasu jer taj brak nije pravi. To bih uradila kada bih hipotetički znala da ću se sutra razvesti. Šala ili komika, tada da - rekla je Marija, pa budući da je novinarsku ekipu iznenadila svojim odgovorom šaljivo dodala:

- Ne, venčaću se u šatoru. Uzeću šator i staviću ga u Blok 63 na Novom Beogradu i zvaću celu estradu. To nije moja šoljica čaja - iskreno je poručila Marija, a na pitanje šta za nju predstavlja brak, kaže:

- Nije teško pitanje. Brak i porodica su beskonačna ljubav, kompromisi i razumevanje kojeg još uvek nema. Ali sve ide sa vremenom, pa tako i to.

Kako se o Marijinim partnerima često spekuliše, prokomentarisala je tip muškarca ili žene koji joj odgovara.

- Nemam tip muškarca ili žene. Jako je važno da reagujem na ljudsku energiju, da li mi neko prija ili ne prija. Odbojan ili ne? Prepoznamo se i osetimo, to je ono na šta prvo reagujem. Kod bilo kog hodajućeg živog bića prvo primećujem obuću i ruke. Zbog ljudi koji čine moj život u stanju sam da napravim kompromise, za druge ne. Nebitno je da li su prijatelji ili saradnici, ko god to bio - objasnila je Šerifovićeva.

Marija iz subotu u subotu oduševljava publiku u takmičenju "Zvezde Granda", a ona nam kaže da priželjkuje promene u ovom šouu.

 

Izvor: Blic
Foto: Instagram/serifovic

Pogledajte još