Ko se kome sveti i šta se zaista dešavalo u Poreču: Evo šta su Teodora i Goca poručile Ćazimu i njegovoj devojci

Priča je ponovo počela zbog čuvenih snimaka na kojima se nalazi Teodora, na jednom ona peva Osmaniju, a na drugom ga poziva kod sebe.

– Prvo nisam ja objavila te snimke, objavio je gospodin Ćazim na njegovom profilu. Ja sam rekla: “Dobro, nema veze, šta sad, ništa strašno, ja sam samo pevala tu”. Meni je najveći problem taj drugi snimak koji je Doris poslala na kojem ja Ćazima pozivam na piće, i koji, većini koji sumnjaju, dokazuje da sam ja imala sa čovekom nešto. Ona je rekla mojoj majci da je to poslala i da se kaje zbog toga. Volela bih da znam zašto je to uradila – rekla je Teodora.

Potom je reč uzela i Goca:

– Ili se oni svete zbog toga što je Teodora uradila Kristijanu, da ga je puno povredila… Oni su dobri prijatelji i druže se, ili to radi sujeta, neko gubi, ima pravo da se ljuti. Jesu oni tamo na položaju, može da se napiše svašta… Evo ja im sada poručujem, ja ih pozdravljam u Poreču, ja se izvinjavam tom dečku što je to uradila Teodora, a Ćazimu i Doris poručujem jer znaju dobro šta su radili i šta je istina, i s kim je Teodora bila… Mislim da to nije lepo jer je on čovek pedesetih godina, Ona je dovoljno platila kaznu, i mi kao porodica zbog toga što je uradila tom dečku – izjavila je Gordana i dodala:

– Vreme ne možte da vratite, desila se ta trenutna ljubav u Poreču. Ali ako je to zbog toga žele da se svete, zbog Kristijana, ja imam neko razumevanje. Ali, ako to rade zbog nekog svog ličnog marketinga, a mislim da to njemu ne treba i da on čovek ima dovoljno ljubimica oko sebe, da Teodora u nizu njemu neće ništa da znači, a da želi da je ispljuje ovde, ja ću samo da mu kažem hvala, a bože zdravlja, u Poreču ćemo da se vidimo na leto – zaključila je Goca.

Izvor: svet.rs

Pogledajte još