Spring To Life: Danas dečija radionica i razgovor o Theta Healing metodi

Juče smo program započeli nastupom hora “Horislavci” na bini.

Od 17h u Oazi za dame by Eucerin, sa vama su razgovarale Jelena Ivanović, kibernetika čoveka i Ljiljana Bankovački, psiholog

Za kraj programa na bini je nastupio bend “Rokenroler”.

Od 17h najmlađi će uživati u radionici “Kreativnog centra“.

U isto vreme u Oazi za dame by Eucerin, sa vama će razgovarati Sanja Momčilović, po struci Magistar farmacije i sertifikovani ThetaHealing® praktičar.

Theta Healing je metoda energetskog isceljivanja pomoću kojeg uklanjamo blokade za ostvarenje naših želja. Na ovaj način postižemo harmoniju na fizičkom, psihičkom, emotivnom i duhovnom planu, pronalazimo unutrašnji mir i blagostanje. Sam tretman uključuje meditativnu molitvu i usmerenje isceljujuće energije prema klijentu.

Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svima koji budu sa nama ispred Ušće SC upriličili smo bogat program u vidu radionica, nastupa horova i bendova, druženja sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodaju se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

“SPRING TO LIFE” festival je posle dugo vremena u Beograd vratio šarmantni karusel u kojem posebno uživaju najmlađi. Tu je i impozantni zid od cveća koji je već postao omiljena tačka za fotografisanje ovog marta.

Festival, koji traje od 15. marta do 4. aprila, organizuju UŠĆE Shopping Center, Color Media Communications i Ninamedia.

Prijatelji festivala su Fuzetea, Eucerin i Sport Vision.

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.